Iubitul fiicei lui Whitney Houston, anchetat pentru tentativa de crima?

Duminica, 08 Martie 2015, ora 21:08
3374 citiri
Iubitul fiicei lui Whitney Houston, anchetat pentru tentativa de crima?
Foto: Daily Mail

O matusa a lui Bobbi Kristina Brown a anuntat pe o retea sociala ca iubitul acestia, Nick Gordon, este anchetat pentru tentativa de crima.

Leolah Brown a anuntat pe Facebook ca tanarul care sustine ca este casatorit cu Bobbi Kristina - informatie negata de tatal acesteia - este in prezent anchetat pentru tentativa de crima, criticand faptul ca a fost invitat intr-o emisiune cu mare audienta, informeaza Daily Mail.

Aceasta a cerut oamenilor de televiziune sa nu-l mai invite in emisiuni pana la finalizarea anchetei, mentionand ca este suspect de tentativa de crima.

Nick Gordon, cel care are o relatie cu Bobbi Kristina de mai multi ani, a fost crescut de Whitney Houston de la 12 ani, chiar in casa cu Kristina. El a fost cel care a gasit-o pe Kristina in cada, inconstienta, cu fata in jos, in casa lor din Georgia.

Acesta i-a acordat tinerei primul ajutor, incercand sa o resuciteze. Bobbi Kristina prezenta pe corp vanatai despre care Nick Gordon a spus ca sunt rezultatul incercarii sale de a o resuscita.

De atunci, de la sfarsitul lunii ianuarie, Kristina e in coma intr-un spital din Atlanta, Georgia, respirand si fiind hranita cu ajutorul aparatelor. Dincolo de rezerva unde aceasta se afla, se poarta o adevarata batalie. Pe de o parte, Nick Gordon, in varsta de 25 de ani, sustine ca nu este lasat sa o vada, pe de alta, tatal ei, rapperul Bobby Brown, sustine ca tanarul nici nu a facut eforturi in acest sens.

Amenintat cu moartea, sotul lui Bobbi Kristina, despre tatal ei: A vazut-o de 4 ori in 5 ani. E numai dupa banii ei

Cert este insa faptul ca Kristina este unica mostenitoare a averii lasate de Whitney Houston, decedata in urma cu trei ani. Aceasta a fost gasita inconstienta in cada, in baia unei camere de hotel, inainte de o gala a Premiilor Grammy.

In casa Kristinei au fost gasite, in urma unei perchezitii, droguri. Se stia ca aceasta a avut in trecut probleme atat cu drogurile, cat si cu alcoolul sau pastilele luate pe reteta.

In ceea ce priveste interviul cu Nick Gordon, acesta va fi difuzat in 11 martie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
#sot Bobbi Kristina anchetat crima, #Nick Gordon achetat tentativa crima, #sot Bobbi Kristina crima, #fiica Whitney Houston ucisa , #murit