Fiica lui Whitney Houston, accident inainte de a fi gasita inconstienta - noi detalii socante din viata sa

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 12:02
10587 citiri
Fiica lui Whitney Houston, accident inainte de a fi gasita inconstienta - noi detalii socante din viata sa
Foto: Splash

Bobbi Kristina Brown, fiica raposatei Whitney Houston, a fost implicata intr-un accident de masina cu patru zile inainte de a fi gasita inconstienta in cada, in propria casa.

Tanara in varsta de 21 de ani conducea un un Jeep Liberty, masina personala, in 27 ianuarie, cand a pierdut controlul acesteia si a intrat in coliziune cu un alt vehicul in Roswell, Georgia, informeaza ContactMusic.

In urma accidentului - confirmat de politie pentru US Magazine -, doua persoane au ajuns la spital, cu rani: soferul celeilalte masini si un pasager din propriul vehicul.

Vineri au iesit la iveala si alte detalii din viata fiicei lui Whitney Houston. In 2013, an in care Kristina si Nick Gordon sustin ca s-au casatorit, tanarul crescut de Whitney Houston de la 12 ani a chemat politia, anuntand ca iubita sa a cazut si ca nu reactioneaza.

Cand au ajuns pe proprietate, politistii au constatat ca aceasta era dezorientata. Ulterior, a fost dusa la spital.

A vrut sa-si taie venele si sa-si injunghie mama

Tot vineri a iesit la iveala faptul ca, in adolescenta, Kristina nu doar ca a incercat sa se sinucida, dar chiar a avut o tentativa de a-si injunghia mama.

Toate acestea s-au intamplat in 2008, sustine Radar Online. Intai, tanara, pe atunci in varsta de 14 ani, a incercat sa-si injunghie mama, dupa care sa-si taie venele. Disputa dintre cele doua a avut loc in casa unchiului lor Gary Houston, a povestit un alt membru al familiei, Ann Davis, in 2008, pentru National Enquirer.

Dupa incident, care a avut loc cu cateva zile inainte ca fata sa implineasca 15 ani, ea a fost dusa la spital, unde a stat internata, la psihiatrie, timp de trei zile. Cu un an inainte, Whitney Houston divortase de rapperul Bobby Brown.

Se pare ca divortul parintilor a produs schimbari in comportamentul Kristinei, starnind un val de rebeliune. In acea perioada, tanara consuma alcool in exces, petrecea mult, iar timp de trei ani dupa aceea a luat droguri.

Fiica lui Whitney Houston se face bine? "Deschide ochii"

In prezent, familia Kristinei asteapta ca aceasta sa iasa din coma indusa in urma cu aproape doua saptamani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#fiica Whitney Houston accident, #fiica Whitney Houston detalii socante, #fiica Whitney Houston tentativa sinucidere, #fiica Whitney Houston incercat injunghie mama, #Bobbi Kristina Brown sinucidere injunghiat mama , #murit