Din ce in ce mai rau: Iubitul lui Bobbi Kristina a incercat sa se sinucida de doua ori

Joi, 12 Martie 2015, ora 13:41
2388 citiri
Din ce in ce mai rau: Iubitul lui Bobbi Kristina a incercat sa se sinucida de doua ori
Foto: ContactMusic

Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina, a incercat sa se sinucida de doua ori de cand fiica lui Whitney Houston e in coma, dupa ce a fost gasita inconstienta in cada, in ianuarie.

Afirmatia apartine mamei acestuia, Michelle, care sustine ca tentativele de suicid au avut loc in urma cu doua saptamani, informeaza ContactMusic. Potrivit acesteia, tanarul in varsta de 25 de ani a inghitit alcool, somnifere si Xanax, medicament contra anxietatii, motivul fiind acela ca nu putea suporta lipsa lui Bobbi Kristina.

Aceasta a spus ca fiul sau se invinovateste pentru starea in care e Kristina. "Mi-a spus de multe ori ca isi va lua viata. Acum doua saptamani, a incercat...

Nu poate suporta sa fie departe de Krissy, sa nu fie cu ea. Se impaca cu situatia consumand alcool", a mai spus mama lui Nick Gordon.

Iubitul lui Bobbi Kristina si-a pierdut complet controlul: A venit beat la interviu - Ce urmeaza?

Aceasta s-a referit si la evenimentele de dinainte de momentul in care Bobbi Kristina a fost gasita inconstienta in cada, cu fata in jos, in 31 ianuarie. Aceasta a confirmat faptul ca cei doi se certasera in noaptea premergatoare.

Dupa ce au petrecut cu un prieten comun, Max Lomas, au inceput certurile. Nick a plecat in toiul disputei, a mai spus femeia, mergand sa doarma in alt dormitor. Bobbi a urcat spre camera ei si s-a dus sa faca o baie.

A fost gasita de Max Lomas, care a batut in zadar la usa, pentru a-i cere voie sa intre in camera sa, pentru ca un angajat sa poata umbla la cablu. Ulterior, Nick Gordon, alertat de Max, a incercat sa o resuscitez timp de 15 minute.

In prezent, Nick Gordon este internat intr-o clinica de reabilitare, iar starea fiicei lui Whitney Houston e neschimbata (coma indusa).

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Nick Gordon incercat sinucida, #iubit Bobbi Kristina tentativa sinucidere, #sot Bobbi Kristina sinucidere, #Bobbi Kristna Brown stare sanatate , #murit