Ancheta penala in cazul fiicei lui Whitney Houston: Politistii suspecteaza un "act criminal"

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 13:37
6630 citiri
Ancheta penala in cazul fiicei lui Whitney Houston: Politistii suspecteaza un "act criminal"
Foto: zap2it

Politia americana a deschis o ancheta penala in cazul Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cantarete Whitney Houston, care a fost gasita inconstienta in urma cu o saptamana in cada de baie.

Canalul de televiziune CNN si site-ul TMZ specializat in stiri mondene au relatat ca este in curs o ancheta penala ce-l vizeaza pe Nick Gordon, prietenul tinerei de 21 de ani. Cuplul se prezenta drept sot si sotie, dar avocatului tatalui Kristinei, cantaretul Bobby Brown, a subliniat saptamana aceasta ca ei nu erau casatoriti.

Fiica lui Whitney Houston, deja deconectata de la aparate?

Potrivit agentiei EFE, fata si prietenul ei au trait impreuna de cand Whitney Houston a decis sa-l gazduiasca in familia sa pe Gordon de cand avea 12 ani, pentru ca era orfan.

Noi detalii in cazul fiicei lui Whitney Houston, gasita inconstienta in cada

Bobbi Kristina Brown a fost gasita inconstienta la 31 ianuarie de Nick Gordon si un prieten al acestuia, Maxwell Lomas, in cada plina cu apa in casa in care locuia impreuna cu prietenul ei in varsta de 25 de ani, in apropiere de Atlanta (statul Georgia).

Un purtator de cuvant al politiei din localitatea Roswell a explicat ca ea "nu avea nicio reactie, ceea ce inseamna ca nu respira si nu avea puls".

Politistii suspecteaza un "act criminal", deoarece tanara prezinta "unele rani care le-au starnit interesul", a scris TMZ, fara sa precizeze natura acestor leziuni.

La randul sau, CNN, facand referire la o sursa apropiata familiei, a transmis ca Bobbi Kristina "are rani ce trebuie explicate".

Potrivit presei, care afirma ca Bobbi Kristina a fost plasata in coma indusa, suspiciunile politiei provin si din faptul ca ea se afla pe burta, cu fata in jos in apa, atunci cand a fost gasita.

Fiica lui Whitney Houston se lupta sa traiasca: A deschis si a inchis ochii

Site-ul TMZ, citat de EFE, a scris ca prietenul lui Gordon ar fi curatat casa si ar fi indepartat pete de sange. Conform relatarii, mai multe surse au vorbit de precedente de violenta in cadrul cuplului si ca politia cerceteaza daca a avut loc o posibila cearta cu o ora inainte ca tanara femeie sa fie descoperita.

Fiica lui Whitney Houston, in coma - Casa, perchezitionata

Acest incident aminteste de inecarea accidentala a mamei ei, la 48 de ani, in circumstante similare, la 11 februarie 2012, in hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, in ajunul decernarii premiilor muzicale Grammy, care recompenseaza artizani din industria muzicii.

Medicii legisti au conchis ca a fost vorba de o moarte accidentala prin inecare, pe fondul consumului de cocaina si al unor afectiuni cardiace. Cantareata, care lupta de mai multi ani cu dependenta de diferite substante, a castigat sase premii Grammy si a fost de mai multe ori "number one" pe listele celor mai bine vandute albume

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Bobbi Kristina Brown coma, #ancheta penala Bobbi Kristina Brown, #fiica Whitney Houston inconstienta , #murit