WhatsApp face schimbări importante la funcția de apel video. Ce aduce nou aplicația de mesagerie

Autor: N.G.
Marti, 21 Februarie 2023, ora 23:06
8129 citiri
WhatsApp face schimbări importante la funcția de apel video. Ce aduce nou aplicația de mesagerie
FOTO Pixabay

WhatsApp face schimbări importante la funcția de apel video. Modificarea aplicației îi va bucura pe utilizatorii care de acum înainte vor putea să caute în telefon în timpul apelului video, fără să îl întrerupă. Îmbunătățirea aplicației de mesagerie este valabilă atât pe iPhone, cât și pe Android.

Utilizatorii de telefoane iPhone vor putea face apeluri video prin WhatsApp fără ca acestea sa fie oprite în cazul în care ies din aplicație pentru a accesa alte servicii din telefon cum ar fi de exemplu contactele. Astfel, conversațiile vor continua și în această situație.

De asemenea, WhatsApp a anunțat modificări la o funcție pe care a implementat-o cu foarte mult timp în urmă pentru iPhone și Android prin care utilizatorii pot trimite mesaje ce expiră după o anumită perioadă de timp.

Concret, WhatsApp a inclus recent în aplicație o funcție specială ce le va permite utilizatorilor în curând să anuleze expirarea și să păstreze acele mesaje.

Totodată, întrucât în conversațiile lungi este posibil ca aceste mesaje să dispară la un moment dat, reprezentanții WhatsApp Messenger au implementat o secțiune specială în care pot vedea rapid toate mesajele pe care au hotărât să le păstreze, astfel încât acestea să fie foarte ușor accesibile.

O altă noutate anunțată recent de WhatsApp se referă la introducerea statusurilor vocale. Utilizatorii vor putea înregistra un mesaj audio pentru toate persoanele care le vizualizează statusurile.

Pentru a crea un status vocal, utilizatorii trebuie doar să atingă pictograma microfonului din ecranul de stare. Când înregistrarea este finalizată, sunetul poate fi redat înainte de a fi partajat. Utilizatorii pot schimba și culoarea de fundal și pot modifica confidențialitatea statusului.

Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#WhatsApp, #Modificari, #apel video , #WhatsApp