Schimbare majoră anunțată de WhatsApp. Ce nu vor mai putea face utilizatorii

Marti, 04 Octombrie 2022, ora 23:57
13137 citiri
Schimbare majoră anunțată de WhatsApp. Ce nu vor mai putea face utilizatorii
Modificarea are scopul de a proteja confidențialitatea datelor Pixabay

WhatsApp vrea să le interzică utilizatorilor de iPhone și android să folosească o funcție populară pentru a proteja confidențialitatea datelor, relatează The Sun.

Șeful META și proprietarul WhatsApp, Mark Zuckerberg, vrea să le interzică utilizatorilor să facă capturi de ecran ale mesajele temporare, de tip ”view once”, imaginilor și videoclipurilor.

Anunțată din august, modificarea este acum disponibilă pentru testare, pentru unii utilizatori.

Specialiștii în tehnologie de la WABetaInfo au descoperit funcția în versiunea beta a WhatsApp pe Android. Acest lucru înseamnă că utilizatorii aplicației beta vor putea să o încerce.

WhatsApp lansează o nouă versiune de vizualizare a imaginilor și videoclipurilor pentru a împiedica oamenii să facă o capturi de ecran sau înregistrări slr ecranului”, a explicat WABetaInfo.

Când un utilizator va încerca să facă o captură de ecran, aceasta va deveni complet negru. De asemenea, expeditorul nu va primi o notificare când utilizatorul va încerca să facă o captură de ecran sau o înregistrare.

”WhatsApp continuă să lucreze la îmbunătățirea detectării acelor încercări de a face capturi de ecran în tăcere și mai multe îmbunătățiri pot fi disponibile în viitor”, a mai transmis WABetaInfo.

Nu este clar deocamdată când va fi disponibilă și pe versiunea generală a WhatsApp blocarea capturilor de ecran, notează Adevărul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Telegram așteaptă un miliard de utilizatori până la finalul anului
Telegram așteaptă un miliard de utilizatori până la finalul anului
Telegram, platforma de mesagerie cunoscută pentru serviciile sale criptate, se așteaptă să depășească un miliard de utilizatori activi lunar până anul viitor, a anunțat fondatorul Pavel...
#WhatsApp, #schimbare, #captura ecran, #utilizatori WhatsApp, #protectia datelor personale , #WhatsApp