Zeci de campioni la patinaj, in spectacolul Lacul Lebedelor la Bucuresti

Joi, 08 Mai 2014, ora 18:30
963 citiri
Zeci de campioni la patinaj, in spectacolul Lacul Lebedelor la Bucuresti

Cel mai iubit libret de opera al tuturor timpurilor ajunge in luna mai la Bucuresti. Pe muzica lui Ceaikovsky, zeci de campioni la patinaj te vor purta in lumea de basm a printesei transformata in lebada de catre un vrajitor.

Teatrul Clasic de Balet pe Gheata din Moscova va sosi pentru prima data in Bucuresti pe 29 mai si va prezenta la Sala Palatului spectacolul "Lacul Lebedelor", de P.I. Ceaikovski.

Show-ul va fi interpretat intr-o viziune ultramoderna, in cadrul "Regalului Baletului Rus" subintitulat "Surasul Trist Al Lui Ceaikovski".Spectacolul este programat pentru ora 19:00.

"Lacul Lebedelor" pe gheata este un spectacol de senzatii tari, prin ineditul emotiilor artistice neasteptate, in executia Teatrului Clasic de Balet din Moscova, avand in componenta sa campioni si vice-campioni mondiali, dar si artisti emeriti ai genului.

Patinatorii Teatrului Clasic de Balet pe Gheata din Moscova sunt cunoscuti in Spania, Argentina, Chile, Ecuador, Peru, Columbia, Venezuela, Caraibe, Panama, Costa Rica. Toti artistii sunt maestri ai patinajului artistic. Trupa a fost fondata in urma cu 5 ani, iar inainte de aceasta multi dintre artistii colectivului au performat in cele mai renumite spectacole mondiale pegheata. Membrii baletului sunt campioni la diferite categorii ale concursurilor de patinaj nationale si internationale.

Preturile biletelor sunt:

- 200 lei (Categoria VIP)

- 175 lei (Categoria I)

- 150 lei Categoria II)

- 125 lei Categoria III)

- 100 lei Categoria IV)

- 75 lei (Categoria V)

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro!

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#spectacol Lacul Lebedelor Sala Palatului, #Lacul Lebedelor gheata Bucuresti, #bilete balet Lacul Lebedelor , #stiri timp liber