Woody Allen deschide Audience Award Film Festival. Cafe Society, premiera in Romania

Joi, 13 Aprilie 2017, ora 16:23 1741 citiri

"Cafe Society", cel mai recent film al lui Woody Allen care a inaugurat Festivalul de la Cannes din 2016, va fi proiectat in premiera absoluta in Romania in deschiderea celei de-a doua editii a festivalului Audience Award Film Festival, vineri, 21 aprilie, de la ora 18:00, la Cinema Muzeul Taranului.

Intre 21 si 23 aprilie, Audience Award Film Festival aduce la Bucuresti o selectie de filme premiate de public la marile festivaluri ale lumii care confera asemenea distinctii: Sundance, Toronto, Berlin, Venetia si alte titluri cu mare impact la public. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe www.filmedefestival.ro.

Plasata in 1930, povestea de dragoste dulce-amara scrisa de Woody Allen urmareste drumul parcurs de Bobby Dorfman, originar din Bronx, pana la Hollywood, unde se indragosteste, si inapoi in New York, unde este aruncat in lumea vibranta a vietii de noapte din inalta societate.

Filmul ii are in rolurile principale pe Jesse Eisenberg, cunoscut pentru rolul lui Mark Zuckerberg in filmul "The Social Network", 2010, care i-a adus si o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun actor, si Kristen Stewart, celebra protagonista din saga "Twilight" sau "Personal Shopper" al lui Olivier Assayas, film care i-a adus cineastului francez Premiul pentru regie la Cannes in 2016.

Cu "Cafe Society", Woody Allen evoca lumea anilor '30 pentru a spune o poveste foarte romantica despre visele care nu mor niciodata.

"Cafe Society" va fi urmat de proiectia speciala sing-along a celui mai premiat film de la Oscarurile de anul acesta si castigatorul Premiul Publicului la cea mai recenta editie a Festivalului de la Toronto: "La La Land" in regia lui Damien Chazelle. Cea mai buna coloana sonora sau cea mai buna melodie - piesa "City of Stars"- premiate la Oscar 2017, vor putea fi cantate de public la proiectia filmului de pe 21 aprilie de la ora 20:00.

Prima zi din festival se va incheia cu un concert special Ada Milea, Bobo Burlacianu, Vladimir Ivanov si Alex Neagu, la Clubul Taranului, de la ora 22:00, un concert cu personaje, o joaca a textelor cu melodii si instrumente posibile, o gluma serioasa la care rasul e trist si tristetea poate fi vesela.

Biletele la filme pot fi achizitionate la Cinema Muzeul Taranului, pe Eventbook.ro si in reteaua Eventbook. Pretul unui bilet este de 10 RON.

Concerte:

21 aprilie, ora 22:00 - Ada Milea, Bobo Burlacianu, Vladimir Ivanov si Alex Neagu

Promotie Early Bird doar intre 7 - 17 aprilie:

Cumperi un bilet la orice film din Audience Award Film Festival si ai acces la un bilet cu pret special - 20 RON - la Ada Milea, Bobo Burlacianu, Vladimir Ivanov si Alex Neagu!

Promotia este valabila doar pe eventbook.ro, la standul eventbook din cadrul Targului de Florii de la MTR (7-9 aprilie) si la sediul Eventbook. Dupa perioada promotiei, pretul unui bilet la acest concert este de 40 RON.

22 aprilie, ora 21:30 - Shannon Ceili Band. Invitatii Stefan Orheanu si trupa Irish Way

Pret bilet: 20 RON. Biletele pot fi achizitionate pe Eventbook.ro si in reteaua Eventbook.

23 aprilie: Karaoke Party. Intrare libera in limita locurilor disponibile.

Audience Award Film Festival este organizat de Voodoo Films si Asociatia Cinemascop si este realizat cu sprijinul Catena, IQOS si al Institutului Cultural Roman.

Parteneri: Cinema Muzeul Taranului, Muzeul Taranului Roman, Clubul Taranului, Swedish Film Institute, Freeman Entertainment, RoImage, Independenta Film, Asociatia Irish Way, Shannon Ceili Band.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Observator Cultural, Ziare.com, Zile si Nopti, Cinemagia, LiterNet, Ziarul Metropolis, All About Romanian Cinema, Umblat.ro.

"La La Land" este distribuit in Romania de Freeman Entertainment.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News