Vrei sa petreci frumos pe 29 decembrie? Vino la ultima reprezentatie a musicalului MAMMA MIA! din 2019

Advertorial
Miercuri, 27 Noiembrie 2019, ora 13:20
8673 citiri
Vrei sa petreci frumos pe 29 decembrie? Vino la ultima reprezentatie a musicalului MAMMA MIA! din 2019

Cu doar doua zile inainte de petrecerea de Revelion, bucurestenii pot profita de o noua reprezentatie a musicalului-fenomen "MAMMA MIA!", pe 29 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19:00.

Cu o distributie exceptionala ce ii aduce pe aceeasi scena pe unii dintre cei mai iubiti artisti ai momentului, primul musical de pe Broadway produs in Romania, 100% independent, este un spectacol irezistibil pe muzica legendarei trupe ABBA care face ocolul lumii cu succes de aproape 20 de ani.

Pe 29 decembrie, la Sala Palatului, cea mai frumoasa poveste despre iubire, relatii, prietenie va fi interpretata de Loredana Groza, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Turcasiu, Ecaterina Ladin, Adrian Nour, Ana Munteanu si Sebastian Seredinschi, alaturi de corpul de balet, orchestra live din fosa condusa de dirijorul Daniel Jinga.

Timp de trei ore, artistii vor da viata personajelor complexe, vor dansa si vor canta hituri precum "Mamma Mia", "Voulez-vous", "Dancing Queen" sau "The winner takes it all", fredonate de milioane de oameni din intreaga lume, garantand, astfel celor prezenti experienta unui show unic si o seara memorabila.

Pusa in scena de regizorul Razvan Ioan Dinca, impresionanta productie artistica cuprinde momente coregrafice si sincronizari ce ating perfectiunea, decoruri speciale desprinse din frumoasele tinuturi grecesti si nu mai putin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice folosite de cei peste 70 de artisti si dansatori profesionisti.

Trailer video - "MAMMA MIA!" - decembrie 2019

Persoanele care doresc sa petreaca o seara minunata impreuna alaturi de prieteni sau de familie, isi pot achizitiona biletele pentru ultima reprezentatie a musicalului "MAMMA MIA!" din acest an.

Biletele sunt disponibile in reteaua Iabilet.ro si la punctele de vanzare ale agentiei: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service SelfPay din toata tara.

Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: cat.D - 99 lei, cat.C - 149 lei, cat.B - 199 lei, cat.A - 239 lei si VIP - 289 lei.

"Mamma Mia!" prezinta povestea lui Sophie, o tanara aflata in ajunul nuntii, care isi doreste sa-si cunoasca tatal natural si sa fie condusa de acesta la altar. Dar se confrunta cu trei posibile variante!

Asa ca decide sa-i invite pe micuta insula greceasca pe toti cei trei barbati din trecutul romantic al mamei sale, fara a le dezvalui motivul. Lucrurile vor lua intorsaturi complet neasteptate, care vor crea multe momente amuzante.

Musicalul "Mamma Mia!" a fost lansat in 1999 la Londra, in West End si apoi in Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson si producatoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirandu-se din cantecele compuse de Benny Anderson si Bjorn Ulvaeus, fosti membri ai formatiei ABBA.

Datorita succesului inregistrat, povestea a fost adaptata pentru marele ecran in 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth si Stellan Skarsgard in rolurile principale, iar in 2018 a fost lansat si filmul "Mamma Mia 2".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#spectacol Mamma Mia decembrie, #Mamma Mia decembrie 2019 , #spectacole