Vezi ce spectacole se joaca la Teatrul Elisabeta din Bucuresti

Comunicat de presa
Miercuri, 29 Ianuarie 2020, ora 17:14
24264 citiri
Vezi ce spectacole se joaca la Teatrul Elisabeta din Bucuresti

Daca esti din Bucuresti nu ai cum sa nu fi trecut prin fata Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Cladirea este un monument istoric ce dateaza inca din anul 1912, incadrandu-se perfect in stilul caracteristic al bulevardului Regina Elisabeta. Daca te opresti la numarul 45, vei fi sedus de frumusetea arhitecturala in stil eclectic si de programul artistic divers care ti se pune la dispozitie.

In teatru, luna februarie incepe cu un spectacol dedicat celor mici. Bine-cunoscuta si indragita aventura a lui "Pinocchio" spune povestea unei marionete de lemn care vrea sa fie un baietel adevarat. Geppetto, un tamplar sarac dintr-un orasel italian, confectioneaza o papusa dintr-o bucata de lemn fermecat, iar imediat ce aceasta prinde contur, incepe sa se comporte urat cu cel care l-a modelat. In aventurile sale prin lume, lui Pinocchio ii ies diverse personaje in cale, unele puse pe scamatorii, iar altele dispuse sa il ajute sa faca bine si sa isi indeplineasca scopul initial: acela de a deveni un baietel adevarat.

Povestea lui Pinocchio este mai mult decat un simplu basm, este si o lectie pentru copii. Spectacolul ii invata pe acestia ca nu e prudent sa minta, ca razvratirea si rebeliunea se platesc, dar si ca exista magie in relatia parinte - copil.

Daca va era dor de un spectacol muzical de papusi pentru copii, va invitam cu mic cu mare la spectacolul Pinocchio sambata, 1 februarie, de la ora 11:00, la Teatrul Elisabeta.

Pe data de 8 februarie, incepand cu ora 18:00, se joaca spectacolul "Capcana pentru un barbat casatorit". Aceasta comedie politista este cunoscuta pentru multiplele rasturnari de situatie care au loc de-a lungul celor 2 ore si jumatate de rasete. Spectacolul incepe cu un anume domn Corban (Cosmin Selesi) tare agitat, care reclama disparitia sotiei sale. Nu trece mult si apar in scena un preot usor straniu (Alexandru Prica), un pictor betiv (Cristian Boeriu), dar care a fost martor la casatoria celor doi, domnisoara Berton (Raluca Ghervan), asistenta medicala din zona respectiva si doamna Corban (Alexandra Velniciuc), cea in jurul careia s-a facut atata zarva. Doar ca reclamantul n-o recunoaste. Daca vreti sa deslusiti misterul, va invitam sa petreceti o sambata dupa-amiaza intr-un thriller politist plin de suspans, intriga si umor, cu o rasturnare finala de situatie de-a dreptul ... "criminala"!

Ziua de duminica, 9 februarie, este rezervata tuturor romanticilor incurabili. Pe scena Teatrului Elisabeta urca actorii Corina Danila, Silviu Biris, Stefan Ruxanda si Doina Antohi pentru a ne reaminti cum se intretine "O casnicie linistita". Sau cum se distruge. Incepand cu ora 18:00, va invitam la o satira sociala neconventionala, o comedie romantica vartej despre iubire reaprinsa, pasiune si... conflict.

Seara de joi, 13 februarie va recomandam sa o rezervati spectacolului "Puricele in ureche", o comedie nebuna in care toata lumea fuge dupa toata lumea si, totodata, toti fug unii de altii. Totul se petrece in inalta societate a saloanelor pariziene unde un doctor, un majordom incornorat, patronii unui bordel de lux, un spaniol impreuna cu sotia sa, o bucatareasa cocheta si un englez-scotian sunt intr-un du-te-vino ametitor, fiind purtati de acelasi carusel al incurcaturilor. Rezultatul? Cu totii se perinda de la casa Chandebise la un hotel de moravuri usoare si inapoi, iar actiunea se deruleaza cu o viteza naucitoare. Pe scena Teatrului Elisabeta vor urca actorii: Lucian Ghimisi, Leonid Doni, Alexandra Velniciuc, Andreas Petrescu, Vasile Calofir, Stefan Velniciuc, Marcelo Cobzariu, Raluca Ghervan si multi altii.

Nici programul Restaurantului Elisabeta nu este mai prejos. Joi, 30 ianuarie, de la ora 20:00 se joaca cea mai noua productie teatrala marca proprie, "Nevasta mea e suvaneza". Dupa ce a facut inconjurul Europei, iscand hohote de ras pe unele dintre cele mai importante scene de profil, aceasta comedie moderna ajunge si in Romania. Daca vreti sa vedeti cum giugiuleala se transforma-n cearta si cearta-n giugiuleala, va recomandam sa le treceti pragul pentru o cina savuroasa si niste hohote de ras.

Daca vi s-a deschis apetitul, va recomandam sa incepeti week-endul cu un spectacol muzical exceptional sustinut de Ianna Novac si Cvartetul Passione, "Viata e frumoasa". Vineri, 31 ianuarie, de la ora 21:00, artistii revin pe scena Restaurantului Elisabeta si va invita la o seara cu un repertoriu bine ales: pop-opera, muzica de film, canzonete si tarantele siciliene, dar si muzica romaneasca, toate interpretate intr-o maniera proprie.

Insa daca sunteti mari amatori de jazz, vineri, 7 februarie, de la ora 21:00, impresionantul showman Adrian Nour, impreuna cu bandul sau, urca pe scena Restaurantului Elisabeta pentru un regal muzical-artistic in care cele mai fredonate melodii de jazz vor prinde din nou viata. Jazz on!, doar la Restaurant Elisabeta.

Daca v-a atras atentia vreun eveniment, va recomandam sa va rezervati biletele din timp, asta daca mai prindeti locuri libere, bineinteles. Biletele pot fi achizitionate direct de la casa de bilete a locatiei, din bulevardul Regina Elisabeta 45, online de pe www.TeatrulElisabeta.ro si www.Bilet.ro sau la numarul de telefon 0727 703 703.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#spectacole teatru Bucuresti, #spectacole teatru Elisabeta Bucuresti , #spectacole