Vanatoarea salbaticilor, un film care trezeste sentimente (Trailer)

Sambata, 08 Octombrie 2016, ora 09:52
6646 citiri
Vanatoarea salbaticilor, un film care trezeste sentimente (Trailer)
Foto: Captura video YouTube

Va vorbesc azi despre un film aparent ciudat, dar fermecator: "Hunt for the Wilderpeople" (Vanatoarea salbaticilor). M-am atasat imediat de personajul principal, un adolescent gras, suparat pe toata lumea, mai ales pe sistemul care l-a lasat in grija statului.

M-a emotionat imediat ca in fata acestui copil singur s-a mai inchis o usa.

M-a induiosat imediat ce am vazut ca nu accepta o usa trantita in nas, ba va lupta cu intreg sistemul ticalosit, gata sa ia prizonieri.

M-a amuzat teribil inocenta cu care este presarata fiecare scena.

M-a intristat ingrozitor cand am realizat ca sistemul de inrolare sociala nu lasa oameni in urma, ne inregimenteaza pe toti, primim matricola, ca o vrem-ca nu o vrem.

Un film ciudat si fain, care m-a facut sa ma gandesc la multe lucruri pe care le-am uitat.

Libertatea

Cica ne nastem liberi. Cica suntem liberi. O minciuna mai mare nu cred ca exista. Nu suntem liberi deloc, suntem inchisi in sistemul care face ce vrea cu noi, suntem manipulati, umiliti si injositi mai rau decat am crezut vreodata ca vom fi. Si nu doar in curticica noastra, Romania, ci si in Europa, aceasta gradina Eden care se dovedeste pe zi ce trece ca este mai mult o himera.

Natura

In curand, cel putin noi, romanii, o sa ramanem cu natura la plic daca nu suntem atenti si nu dam importanta mediului si pastrarii intacte a padurii si a vietii din padure.

Salbaticia

Locurile noastre atat de frumoase, complet virgine, salbatice, nealterate de resorturi, piscine supraetajate sau mai stiu eu ce minuni capitaliste, unde sunt?

Vin straini la noi in tara si se mira ca avem paduri virgine, in timp ce pe alti munti se intra cu drujbele in disperare.

Animale salbatice care sunt disparute in alte zone, dar care la noi inca traiesc in pace. Asta, fara ajutorul autoritatilor, care au fost la un pas sa ne "scape" de cateva mii de salbaticiuni.

Comuniunea OMULUI cu natura

Unde esti tu, Miorito, sa vezi in ce hal baronii locali schimba cursul raurilor ca sa-si faca iaz si sa aiba curent? Unde esti tu, ciobanas cu trei sute de oi, sa vezi cum gadgeturile striga oile in ziua de azi la noi?

Personajul principal, pustanul, adolescentul, este jucat de un grasun simpatic, Julian Dennison, de 13 ani, probabil acum cel mai cunoscut pusti din Noua Zeelanda. Ricky Baker e un personaj colorat, un pusti abandonat de mic, cu repere interesante, comic si adorabil, in ciuda aparentei.

Filmul a fost facut sa fie o comedie, si este una chiar foarte buna, dar are influente sentimentale si la un moment dat te face sa versi cateva lacrimi, parca de ciuda.

Sam Neil este acest morocanos singuratic caruia nu-i trebuie nimic, dar de fapt ii trebuie totul, se dovedeste pana la final.

Doi gangsteri moderni, fortati de imprejurari, isi iau viata in maini si fug cu ea in paduri.

Va invit la film,

Hunt for the Wilderpeople

Regia: Taika Waititi

Sa nu uitam ca acum nu mai mult de un an ne strigam iar libertatea pe strazi si nu s-a schimbat nimic... Poate avem noroc in aceasta iarna??? Uniti schimbam!

Si daca ai chef sa vezi o parodie, mergi la Fratii Grimsby.

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic
Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Vanatoarea salbaticilor trailer, #Hunt for the Wilderpeople trailer, #Hunt for the Wilderpeople recenzii, #Cristina Cioran recomandari filme , #filme