Un horror va fi filmat in Palatul Parlamentului

Luni, 24 Aprilie 2017, ora 19:15 6596 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Palatul Parlamentului va primi 5.000 de euro pe ora pentru filmari care vor avea loc in incinta sa.

Studioul cinematografic Castel Film din Bucuresti a solicitat incheierea unui contract comercial cu Palatul Parlamentului, pentru filmari la lungmetrajul horror "The Nun", produs de New Line Cinema si Warner Bros.. Astfel, potrivit unui memorandum intern aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, Palatul Parlamentului va primi 5.000 de euro pe ora pentru filmari.

"Am avut o solicitare din partea studioului cinematografic Castel Film Bucuresti pentru a filma pe 11 iunie 2017 cateva secvente dintr-un proiect, un film. Acesta se intituleaza 'The Nun', este un film artistic de lungmetraj.

Subiectul acestui film este activitatea in lacasurile monastice in perioada imediat urmatoare dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial", a spus Ioana Bran, secretar al Camerei Deputatilor, la finalul sedintei Biroului Permanent, anuta Digi24, care citeaza News.ro.

Printre spatiile solicitate pentru filmari se afla si salonul Brancovenesc.

Filmul regizat de Corin Hardy este un horror, un spin-off al "The Conjuring 2", lansat anul trecut. El va fi filmat si in locuri din Hunedoara si Sighisoara si este programat sa fie lansat in vara anului urmator.

Citeste si Casa Poporului, gratuita pentru bulgari, dar costa 5.000 de dolari/ora pentru BBC

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News