Un fel de Beatles, la Sala Palatului

Marti, 05 Martie 2013, ora 17:131798 citiri
Un fel de Beatles, la Sala Palatului

Spectacolul "The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra", un concept muzical inedit, se va desfasura in premiera in Romania, pe 13 mai, la Sala Palatului din Bucuresti.

Muzica memorabila a trupei The Beatles va fi readaptata si interpretata in maniera clasica. Orchestra va fi insotita de un tobosar si de un cor format din 15 voci. Doua genuri de muzica, aparent diferite, se vor imbina intr-o prestatie extraordinara, plina de virtuozitate, care se adreseaza atat fanilor rockului clasic, cat si simpatizantilor muzicii clasice.

Cu instrumente precum vioara, oboiul, flautul si alte elemente specifice orchestrei vor fi interpretate piese de referinta precum "Let it be", "Hey Jude" sau "Yesterday".

Acesta este primul eveniment de acest tip dintr-o serie intreaga, prin care se doreste readucerea la viata a unor monstri sacri ai muzicii, intr-o forma distinsa, cum merita aceste nume mari care au influentat destinul muzicii asa cum o cunoastem astazi.

Bilete la preturi cuprinse intre 50 si 200 de lei

Orchestra numara 70 de muzicieni extrem de talentati, apreciati in carierele lor solo si detinatori de numeroase premii castigate in tara sau in strainatate.

Flexibilitatea in alegerea stilurilor muzicale diverse s-a concretizat prin seria de concerte SYMPhoenix, sustinute in perioada 2010-2011 alaturi de celebra trupa Phoenix, sau in colaborarile cu artisti romani de talie internationala precum violonista Corina Belcea si soprana Angela Gheorghiu.

Biletele sunt disponibile la preturile de 200, 160, 110, 80 si 50 de lei, prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro.