Un boxer roman va juca in Creed 2

Marti, 16 Ianuarie 2018, ora 11:01 3434 citiri
Foto: Facebook/Florian Munteanu

Boxerul romano-german Florian Munteanu va fi adversarul din ring al lui Michael B. Jordan in "Creed 2", sequel-ul filmului din 2015 care reia actiunea din seria "Rocky" cu o noua generatie.

Steven Caple este cel care va regiza pelicula, la care filmarile ar urma sa inceapa in martie in Philadelphia, relateaza luni The Hollywood Reporter.

Florian Munteanu va juca rolul fiului lui Ivan Drago, boxerul sovietic nemilos din "Rocky IV", care a fost realizat in anii '80 intr-un moment de tensiune in relatiile ruso-americane din timpul Razboiului Rece.

In "Creed", Sylvester Stallone joaca rolul boxerului Rocky Balboa, care este mentorul lui Adonis Johnson (Jordan), fiul fostului sau rival din ring Apollo Creed.

Dolph Lundgren a jucat rolul lui Drago in filmul din 1985 si va relua rolul in "Creed 2". Sylvester Stallone si Tessa Thompson, care au jucat in "Creed", vor reveni si ei in sequel.

Filmul se va realiza intr-un ritm accelerat, in conditiile in care MGM a anuntat ca va fi lansat in cinematografe la 21 noiembrie, noteaza The Hollywood Reporter.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News