Ultimele reduceri pentru ofertele sezonului 2014 la Targul Ghidul Miresei

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 16:57 866 citiri

Targul de nunti "Ghidul Miresei" revine in Bucuresti. Singurul targ de nuntii al verii 2014 propune viitorilor miri oferte de EARLY booking 2015 si LAST MINUTE wedding 2014, sansa de a profita de ultimele reduceri pentru sezonul 2014.

Cei care vor trece pragul la aceasta editie, vor avea sansa de a castiga zeci de premii substantiale: de la accesorii, pachete foto-video, cursuri de dans, sedinte de make-up, pana la rochii de mireasa sau chiar mult asteptata luna de miere. Duminica, pe 25 mai 2014, va avea loc extragerea finala pentru premiile oferite la tombola Ghidul Miresei, in valoare de peste 10.000 de euro!

Si ca atmosfera sa devina si mai atragatoare, organizatorii s-au gandit sa aduca pe scena Targului de Nunti "Ghidul Miresei" din Cupola Romexpo Bucuresti cele mai populare trupe si cele mai in voga vedete din domeniu.

Viitorii miri ii vor putea contracta direct in cazul in care isi doresc cea mai completa oferta muzicala pentru nunta lor.

Mai multe detalii despre eveniment pe site-ul oficial www.TargulGhidulMiresei.ro sau pagina de facebook www.facebook.com/GhidulMiresei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com