Ultimele 24 de ore din viata lui Elvis Presley (Video)

Sambata, 02 Septembrie 2017, ora 11:44
16162 citiri
Ultimele 24 de ore din viata lui Elvis Presley (Video)
Foto: Captura video YouTube

Imi plac foarte mult documentarele, mai ales cele bazate pe biografia unor oameni mari. De aceasta data va propun un documentar foarte interesant, despre ultimele 24 de ore din viata lui Elvis.

Pe 16 august, in acest an, s-au implinit 40 de ani de cand s-a stins din viata marele si incredibilul Elvis, la doar 42 de ani.

Poate ca veti spune ca sunt prea sentimentala, dar din cand in cand imi place sa ma uit la clipuri cu Elvis, sa vad imagini din turneul sau, sa vad filmarile de la inregistrari, sa vad concertele si sa-i ascult cantecele.

Ma ia cu fiori de fiecare data cand il vad, am senzatia ca e in fata mea!

Elvis este una dintre cele mai mari personalitati ale secolului XX, personajul emblematic al tineretii.

In 23 de ani de cariera a reusit sa schimbe istoria muzicii, cantecele sale sunt ascultate si ofera aceleasi senzatii, a realizat 31 de filme, a lansat o moda, un stil, a vandut peste 300 de milioane de discuri de-a lungul vietii si peste un miliard pana acum.

La data de 16 august, in fiecare an, in Graceland se strang aproximativ 40.000 de oameni care aprind lumanari si pastreaza tacerea, pe acordurile Regelui.

Vestea mortii lui Elvis a secerat milioanele de fani, o lume intreaga a plans, nimic nu a mai fost la fel.

Oamenii din preajma Regelui vorbesc despre viata si ultimele sale ore. Acestia spun ca Regele a murit aproape falit, ca drogurile si mafiotii i-au grabit moartea. Moartea sa este si acum un mister; nu s-a dovedit ce anume l-a ucis pe Elvis.

Se vorbeste de supradoza de medicamente, droguri, chiar heroina, se vorbeste despre un infarct intamplat in toaleta sa, Elvis luptandu-se toata viata cu constipatia - asta din pricina drogurilor, dar si din cauza stilului sau de a manca numai prajeli, carnuri si porcarii.

Se spune ca a murit singur. Ne nastem si murim singuri. In Graceland, in casa sa, era si fiica sa, Lisa Marie care atunci avea 9 ani. Socul mortii tatalui ei nu a fost depasit niciodata, dupa cum recunoaste chiar ea in interviuri. Poate ca asta este soarta celor care devin foarte mari, foarte populari... sa fie singuri in ultimele clipe ale vietii lor.

Multa lume a profitat de pe urma celebritatii lui Elvis, multi l-au lasat sa se complaca in starile de depresie si disperare tocmai pentru a nu pierde avantajele.

De 40 de ani se fac speculatii despre moartea sa, dar mai ales despre faptul ca de fapt, Elvis nu a murit, ci traieste pe undeva pe glob. In fiecare an apare o informatie conform careia Elvis a fost vazut ba in Thailanda, ba in Graceland, ba prin insule indepartate.

Pe mine ma emotioneaza tot ce inseamna Elvis Presley, tot ceea ce reprezinta, dar cel mai mult melodia Don't Cry Daddy, melodie pe care a cantat-o si Lisa Marie intr-un duet emotionant cu tatal sau, peste ani, dupa disparitia tatalui sau.

Documentarul il gasiti pe net, are o ora: Elvis Presley - The last 24 Hours / Elvis Presley - ultimele 24 de ore.

Elvis a fost si va ramane pentru foarte mult timp The King, cu adevarat un Superstar!

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic
Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#documentar Elvis Presley Video, #Elvis Presley cauza moarte , #stiri timp liber