Tu unde iti petreci noaptea de Revelion? Cel mai bun DJ din SUA iti face o propunere

Joi, 07 Noiembrie 2013, ora 17:03
1605 citiri
Tu unde iti petreci noaptea de Revelion? Cel mai bun DJ din SUA iti face o propunere

Esti gata pentru cea mai cool petrecere de Revelion? Atunci vino la Sala Polivalenta ca sa petreci noaptea dintre ani cu Christopher Lawrence, DJ Wanda, DJ Miki Love si Snatt & Vix!

Petrecerea de pe 31 decembrie incepe la ora 22:00 cu DJ Wanda, al carei nume este sinonim cu distractia si care va crea atmosfera in stilul sau inconfundabil.

Snatt & Vix reprezinta un duo de DJ care a contribuit intr-o mare masura de-a lungul anilor la sporirea reputatiei unui gen muzical euforic pe scena locala si internationala. Ei au creat beaturi trance unice si puternice. Pentru ei, trance a devenit o religie si un stil de viata. Au impartit pupitrul cu multi DJ importanti ca: Tiesto, Armin Van Buuren, Chicane, Paul Van Dyk, Roger Shah, iar acum isi intalnesc fanii la Sala Polivalenta din Bucuresti.

DJ-ul suprem

Trecerea dintre ani se va face in compania detinatorului titlului de "Cel mai bun DJ american", castigat in cadrul Premiilor Anuale Internationale din Muzica Dance (IDMA).

Christopher Lawrence este recunoscut la nivel mondial ca unul dintre DJ-ii si producatorii de top. Numit "un superstar DJ" de binecunoscuta revista URB din SUA si "unul dintre cei mai populari DJ din circuitul global" de DJ Magazine, Christopher Lawrence este unul dintre cele mai respectate nume din muzica dance contemporana.

Considerat un personaj complex al scenei internationale a muzicii dance, este prezent atat in cele mai renumite festivaluri si cluburi din lume, cat si in cele mai obscure cluburi after-hours. Integritatea lui Christopher si angajamentul pe viata pe care l-a facut cu stilul trance underground l-au transformat intr-o legenda si i-au adus respectul fanilor si a industriei muzicale.

De-a lungul ultimilor ani, Christopher a primit numeroase premii si distinctii. Clasat pe locul 4 in DJ Mag Top 100, el este, de asemenea, castigatorul titlului de "Cel mai bun DJ al Americii" in DJ Times.

Bilete la preturi de minimum 60 de lei

Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la Sala Polivalenta si online pe www.eventim.ro) si au pretul de 60 lei (daca sunt achizitionate pana la 30 noiembrie 2013), 75 lei (daca sunt achizitionate pana pe data de 15 decembrie), 100 lei (daca sunt achizitionate pana pe data de 30 decembrie) si 150 lei in ziua evenimentului.

Biletele pentru categoria VIP au pretul unic de 400 lei (pentru perioada 30 octombrie - 31 decembrie). La aceasta categorie este inclus si un bufet suedez.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#petrecere revelion Sala Polivalenta, #Christopher Lawrence Sala Polivalenta 31 decembrie, #revelion 2014 Sala Polivalenta, #petreceri revelion 2014 DJ , #stiri timp liber