Traim epoca atentatelor. Sa aiba si filmele americane cu agenti demonii lor?

Sambata, 19 August 2017, ora 08:52
6743 citiri
Traim epoca atentatelor. Sa aiba si filmele americane cu agenti demonii lor?
Foto: IMDB

Dragii mei, suntem atacati din toate partile, traim terorismul si teroarea oriunde ne ducem...

Va intrebati ca si mine, poate, de unde atata nevoie de a teroriza, de a face dezastru? De ce?

Raspunsul vine firesc: pentru ca se poate, pentru ca voi ne-ati invatat.

Poftim?

Ei bine, da! Americanii si filmele lor cu detalii prea multe si prea corecte. Americanii si serialele lor cu agenti si cu bombe si cu explozii, accidente, avioane care intra in blocuri.

Imi plac filmele si serialele politiste, doar ca dau foarte multe idei si, culmea, dau foarte multe detalii de cum sa scapi nepedepsit, cum sa scapi neprins, cum sa faci sa nu se stie de tine, cum sa cumperi o arma fara serie, cum sa faci o bomba artizanala, din ce si ce solutii sa pui, cum sa urci cu o bomba intr-un avion.

Cum sa legi un bomb timer de un apel telefonic, cum sa transmiti o otrava sau vapori prin aerisiri, cum sa trimiti antrax prin posta, cum sa nu-ti lasi amprentele. Cum sa cureti sangele, sa nu se vada ca a fost, si asa mai departe. Inclusiv cum sa intri in multimi cu masina...

Mai bine am vedea in filme cum sa scapam dintr-un atac sau cum sa dezamorsam o bomba sau unde sa ne ascundem.

Stiu, suna a paranoia, dar este paranoia. Am ajuns sa ne fie teama sa mergem oriunde. Sa ne gandim de 10 ori inainte sa ne luam bilet de vacanta.

Va recomand sa vedeti filmele sau serialele care au inspirat teroristii si atacurile cu care se confrunta acum toata lumea civilizata:

1. "The Siege" (1998) a inspirat 9/11 sau asa pare...

Eu am vazut acest film dupa 9/11 si am intepenit! Este inclusiv secventa in care toti arabii sunt stransi pe un stadion, lucru care la un moment dat s-a intamplat in SUA.

2. "NCIS" - aproape toate episoadele contin atacuri teroriste, care mai de care mai "ingenioase"

Am nervi pe toti si toate si cred ca imi pun un film cu razbunare!

Cat despre urmatoarea vacanta, cred ar trebui sa mergem noi peste ei, sa mergem toti in tarile arabe!

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic
Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
#Filme din care se inspira teroristii, #filme atacuri teroriste, #atacuri teroriste filme americane, #Cristina Cioran recomandari filme , #filme