Timpuri Noi si Mircea Baniciu, la Festivalul Berii Germane in Parcul Tineretului

Luni, 19 August 2013, ora 23:48 1533 citiri

Festivalului Berii Germane 2013 a ajuns anul acesta la cea de-a treia editie si se va desfasura in perioada 19-22 septembrie 2013, in Parcul Tineretului din Capitala.

Organizatorii vor amplasa pe o suprafata totala de 2500 mp un cort de 1100 mp, in spatele caruia se vor regasi corturi individuale de 9mp cu diferite produse: mustarie, vinuri speciale, artizanat, articole de ceramica, turta dulce germana, kortos kolaks, mezeluri si branzeturi ecologice, cartofi pe bat, gogosi ardelenesti si un stand special cu cosmetice si articole de curatenie, imbracaminte din Germania si un parc de distractii de mari dimensiuni.

Cortul va avea o capacitate de 1.100 persoane, care vor fi deservite la mese de minimum 20 de dozatoare mobile de bere. In acelasi loc se vor gasi multe puncte fixe de vanzare cu vitrine frigorifice unde se va vinde bere la sticle, iar servirea se va face individual.

Ca in fiecare an, pe scena de mari dimensiuni pregatita de organizatori, vor urca artisti precum Timpuri Noi, Mircea Baniciu, Changhing Skins, Toulouse Lautrec si formatia de coveruri Power Station, in timp ce Fanfara de Muzica Bavareza "Karpaten Show" va intretine zilnic atmosfera.

In cadrul evenimentului se vor derula concursuri zilnice cu premii in bere si pucelusi de lapte si o tombola unde marele premiu va consta intr-un televizor led cu diagonala de 81 cm.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com