Taxi: Ultimul concert al verii in Bucuresti

Luni, 22 Iunie 2015, ora 21:46 2337 citiri
Foto: BestMusic

La inceputul unei veri Taxi sustine un ultim concert pentru publicul bucurestean, cu care urmeaza a se intalni din nou abia la toamna si care va avea loc vineri, pe 26 iunie.

Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi face spectacol cu fiecare aparitie. Umorul fin al lui Dan Teodorescu si pofta de a canta a intregii trupe sunt ingredientele care confera unicitate fiecarui concert marca Taxi.

Pentru toti cei care si-au cumparat deja bilet sau isi vor cumpara pana luni 22 iunie, inclusiv, trupa ofera cadou cate un cd. Acesta va fi oferit la intrare, in baza datei inscrise pe bilet.

Biletele pentru concertul TAXI din Beraria H costa 30 de lei Acces General si 40 de lei VIP cu loc in fata scenei si pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in reteaua de magazine iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia, IQBOX, terminalele ZebraPay, magazinul VGeneration si Perfect Tour) inclusiv in ziua concertului la intrare.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News