Targ de nunti la Romexpo - vino sa vezi rochiile de mireasa din hartie!

Marti, 05 Februarie 2013, ora 19:22 3235 citiri
Foto: Ghidul Miresei

Targul Ghidul Miresei se va desfasura anul acesta, intre 22-24 februarie 2013, in Cupola Romexpo. Peste 250 de firme participante isi vor prezenta ofertele pentru nunta.

Mii de modele de rochii de mireasa, toate tipurile de costume de mire, de la cel clasic pana la cel modern sau "made to measure", zeci de mii de modele de inele, sute de oferte pentru decorul de nunta si multe altele, toate in ultimele tendintele, pot fi gasite la Romexpo in perioada amintita.

Mirii care nu doresc o nunta stereotip vor gasi la Targul de nunti Ghidul Miresei - Romexpo 2013 oferte pentru Nunta de Scena - un spectacol de teatru in care mirii si invitatii devin actori pentru o zi. Un concept inedit in Romania, lansat oficial in 2012 la Targul Ghidul Miresei.

Defilare cu rochii de mireasa din hartie

Pentru vizitatori si mai ales pentru mirese indraznete organizatorii pregatesc si o expozitie cu rochii de mireasa din hartie, ce vor fi realizate de finalistii concursului "Scrie Istorie cu Rochia din Hartie", organizat de Ghidul Miresei in perioada 1 - 14 februarie 2013. Cosmina Englizian va crea o rochie de mireasa din hartie, care va fi purtata la deschiderea oficiala a targului de catre una din vedetele autohtone.

Programul targului:

- Vineri - 22 februarie: 12:00 - 20:00

- Sambata - 23 februarie: 10:00 - 20:00

- Duminica - 24 februarie: 10:00 - 18:00

Organizatorii au mai pregatit si concursuri cu premii substantiale, spectacole oferite de cei mai in voga artisti romani si multe alte suprize.

Mai multe informatii despre concursuri si programul artistic pe ghidulmiresei.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii