Sunt someri si au datorii. Solutia e in mainile unei rude

Vineri, 23 Mai 2014, ora 13:38 2194 citiri

Compania de Teatru Ingenuo anunta cu bucurie premiera comediei "Din Rusia, cu drag", ce va avea loc joi, 29 mai, ora 20:00 in cadrul Muzeului National al Taranului Roman, Studioul Horia Bernea.

Textul si regia spectacolului ii apartin lui Geo Visan, actor ce face parte de altfel si din distributie, alaturi de Dana Porlogea si Veronica Pisica.

Piesa prezinta povestea unui cuplu tanar ce se confrunta cu mari probleme financiare. Ramasi fara locuri de munca, Alma, profesoara de franceza, si Damian, compozitor de jingle-uri publicitare, se afla pe punctul de a fi dati afara din apartamentul in care stau cu chirie.

Urmariti de ratele si facturile lunare, cei doi isi inalta cu o ultima farama de speranta privirea catre cer in cautarea unei solutii. Providenta are mila si le trimite salvarea sub forma unei matusi foarte bogate din Rusia care vine sa locuiasca la ei vreme de o saptamana. Cuvantul "testament" apare curand pe buzele celor doi. Suma vehiculata este una importanta; numai ca, exact cand toate problemele par a se fi rezolvat, lucrurile iau o intorsatura neasteptata.

Biletele pot fi rezervate la adresa rezervari@ingenuo.ro, urmand a fi ridicate in seara evenimentului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com