Stela Popescu si Maria Ciobanu - 50 de ani de teatru, muzica si film

Duminica, 20 Noiembrie 2011, ora 19:21
2530 citiri
Stela Popescu si Maria Ciobanu - 50 de ani de teatru, muzica si film
Foto: 4Arte

Actrita Stela Popescu asteapta spectatorii duminica, la Sala Palatului, la o "ceasca de speranta" oferita la spectacolul-eveniment "Stela Popescu si Maria Ciobanu - 50 de ani de teatru, muzica si film".

Supranumita "Regina Teatrului de Revista", Stela Popescu a declarat ca este "fericita pentru acest spectacol" si este nerabdatoare sa se intalneasca cu publicul.

Aducandu-i un elogiu celei supranumite "ciocarlia cantecului popular", Maria Ciobanu, despre care a spus ca "este un cantaret care cu adevarat reprezinta muzica populara romaneasca", Stela Popescu a declarat ca va sarbatori cei 50 de ani de teatru, muzica si film alaturi de cativa dintre oameni care inseamna ceva pentru lumea artistica romaneasca.

Printre cei care vor urca alaturi de Maria Ciobanu si Stela Popescu pe scena Salii Palatului se numara Alexandru Arsinel, Florin Piersic, Corina Chiriac, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Draga Olteanu Matei, Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Gabriel Dorobantu, Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu, Anca Turcasiu, Gelu Voicu, Annes ei urmand sa fie acompaniati de Orchestra Ansamblului Folcloric "Maria Tanase" dirijata de Nicu Cretu.

Rugata sa faca o comparatie intre artistii mai vechi si cei tineri, artista a spus ca "lumea artistica din trecut era mai precisa", amintind ca sunt scenete si cuplete ale lui Mihai Maximilian care si acum, dupa 40 de ani, inca se mai joaca cu acelasi succes la public.

Stela Popescu a remarcat ca artisti tineri buni si foarte buni apar tot timpul, dar ceea ce le lipseste sunt textele pe care sa joace.

"La actorie textul conteaza foarte mult. Noi promovam la Teatrul de Revista actori tineri, dar intotdeauna conteaza textul pe care trebuie sa-l invete, sa-l aduca in fata publicului", a spus Stela Popescu.

Actrita a declarat ca "ii place teribil" ceea ce face, acesta fiind poate si unul dintre motivele pentru care a avut succes in cariera.

"Imi place teribil ceea ce fac si o sa fac asta atata timp cat oamenii ma doresc si ma cauta la casa de bilete, ma cheama la spectacole, la televiziune. Atunci cand nu o sa mai fiu chemata o sa renunt si o sa ma apuc sa lucrez cu copiii, o sa deschid o scoala", a mai spus Stela Popescu.

Stela Popescu si Maria Ciobanu vor prezenta duminica, la Sala Palatului, de la ora 19,00, spectacolul "50 de ani de teatru, muzica si film".

Biletele, cu preturi cuprinse intre 50 si 80 de lei, se gasesc la Sala Palatului, Teatrul de Opereta, Metrou Unirii 1 si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#spectacol Stela Popescu Maria Ciobanu, #teatru muzica film , #teatre