#StamAcasa: Ce spectacole vedem in ultimul weekend de izolare

Sambata, 09 Mai 2020, ora 10:46
5650 citiri
#StamAcasa: Ce spectacole vedem in ultimul weekend de izolare
Foto: Pixabay

Timpul pare ca trece greu, dar adevarul este ca mai e putin pana cand vom putea iesi, cu precautie, la plimbare. Pana atunci, insa, actorii ne umplu zilele libere cu spectacole frumoase si faimoase.

In aceste zile avem ocazia sa vedem un spectacol de zile mari, de pe scena Operei Metropolitane din New York, sa-i admiram inca o data vocea si jocul scenic al lui Luciano Pavarotti, dar si un documentar care surprinde momente emblematice din constructia acestei cladiri din inima Americii.

Desigur, si cei mici au parte de surprize in online.

Ce vedem sambata?

Sambata, de la ora 18, veti putea urmari in sistem live streaming, pe canalul de YouTube al Teatrului National Bucuresti, spectacolul "Allegro, ma non troppo" de Ion Minulescu in regia lui Razvan Popa. Distributia: Gavril Patru, Marius Rizea, Eugen Cristea, Monica Davidescu, Ileana Olteanu si Victoria Dicu.

Si platforma unteatru transmite, incepand cu o ora 22.00, spectacolul "Cataclisma" de Andrea Gavriliu.

Metropolitan Opera of New York transmite sambata opera La Boheme a compozitorului Giacomo Puccini, cu Luciano Pavarotti si Renata Scotto in rolurile principale.

Spectacolul ramane online pentru 20 de ore si este mai bine sa le vedeti in timpul zilei sau chiar dupa-amiaza, dupa fusul orar al tarii noastre, cand serverele americane sunt mai libere.

Pentru cei mici, Teatrul Tandarica transmite sambata de la ora 11 spectacolul Craiasa Zapezii, iar de la ora 13.00, Scufita Rosie.

Tot pentru ei, Teatrul Ion Creanga a pregatit Bekkanko in intervalul orar 11:00 - 14:00.

"Ati vazut vreodata un capcaun simpatic? Desi nu poate fi inspaimantator, ca orice capcaun respectabil, comicul Bekkanko ii invata pe cei mici o lectie importanta: lucrurile care conteaza cu adevarat se pot vedea doar cu inima", scrie institutia pe pagina sa de Facebook.

Ce vedem duminica?

Spectacolul "Allegro, ma non troppo" de Ion Minulescu va fi reluat in regim de live streaming si duminica, la ora 18.00, tot pe canalul de YouTube al Teatrului National Bucuresti.

Apoi, spre seara, puteti urmari spectacolul "The Sunset Limited" de la ora 20.00 in transmisiune online pe platforma unteatru.

In rest, cei mici pot viziona duminica de la ora 11 spectacolul Scufita Rosie pe pagina de Facebook a Teatrului Tandarica, iar de la ora 13.00 urmeaza Craiasa Zapezii.

Daca sunteti interesati, puteti urmari duminica pe site-ul Operei Metropolitane din New York documentarul "The Opera House", care este difuzat in ziua care ar fi trebuit sa fie ultima din cadrul stagiunii Met 2019-2020. Documentarul prezinta etapele constructiei noii cladiri din Lincoln Center, dar si drumul pana la marea deschidere din 1966.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#spectacole online weekend, #spectacole online , #program teatru