Spectacolele Operei Comice pentru Copii vor putea fi vazute intr-o aplicatie cu abonament lunar

Comunicat de presa
Joi, 19 Martie 2020, ora 13:00
16267 citiri
Spectacolele Operei Comice pentru Copii vor putea fi vazute intr-o aplicatie cu abonament lunar

In cateva zile, Opera Comica pentru Copii inoveaza inca odata in domeniul programelor interactive pentru copii si introduce, la cererea publicului, prima aplicatie de vizionare a spectacolelor si a evenimentelor produse de institutie.

Opera Comica pentru Copii s-a aliniat masurilor luate de autoritatea noastra, Primaria Municipiului Bucuresti, si credem ca acestea reprezinta cele mai bune variante de preventie care pot fi adoptate.

Din responsabilitate fata de miile de spectatori mici si mari care le-au trecut pragul in ultimii ani, au adoptat inca din primul moment o strategie de difuzare online pe pagina de Facebook a institutiei a unor emisiuni, ateliere si chiar spectacole LIVE.

Weekendul trecut au avut doua reprezentatii cu distributii diferite ale celei mai recente premiere de opera, "Cenusareasa" de G. Rossini, in regia maestrului Cristian Mihailescu si "6 maini si un pian", concert-lectie sustinut de Trio Equilibrium.

De asemenea, in fiecare dimineata din timpul saptamanii, am invatat sa plantam cu "Micul Gradinar", am invatat sa ne petrecem mai bine timpul cu jocurile din "Magazinul OCC", am descoperit cateva dintre secretele unui machiaj de scena, si ne-am relaxat cu artistii la interviurile nonconformiste din rubrica "Zambete la OCC".

In acelasi timp, coordonatorii Atelierelor Micul Artist au tinut lectii online pentru fiecare dintre cele 32 de ateliere in parte, astfel incat cei aproape 1000 de copii inscrisi sa nu isi intrerupa activitatea si sa mentina legatura cu mentorii de care sunt atat de atasati.

Transmisiunile au ajuns la aproape 500.000 de spectatori din tara si strainatate.

Premiera LIVE si cel mai jucat spectacol de la OCC

Pe 21 martie, de la ora 17:00, vor debuta prin a transmite online, o premiera: spectacolul de balet, "Scufita Rosie", la Sala UnderGrant, debutul regizoral pentru Andreea Soare, una dintre cele mai talentate si inspirate balerine ale Operei Comice pentru Copii.

Pe 22 martie, tot de la ora 17, vor transmite inregistrarea celei mai celebre opere pentru copii a tuturor timpurilor, "Hansel si Gretel", cel mai jucat spectacol de opera la Opera Comica pentru Copii, cu 53 de reprezentatii in cei 5 ani de la premiera.

Toate cele de mai sus, plus alte spectacole din repertoriul Operei Comice pentru Copii si programe in premiera: "Povesti cu Felicia","Fabule cu Nino","In spatele cortinei", "Filme de 10" si altele, vor putea fi vizionate zi de zi de catre copii si parinti deopotriva, prin intermediul aplicatiei care va fi disponibila in cel mai scurt timp.

Abonamentul lunar va fi de doar 30 de lei si va oferi acces nelimitat pentru fiecare familie la toata biblioteca noastra de spectacole si programe. Astfel, spectatorii din tara si din strainatate se vor putea bucura de evenimentele de la OCC, ca si cum ar fi alaturi de noi.

Mai mult, au adoptat si "gift subscribe", un fel de"bilet in asteptare" pentru aplicatia pe care o vor lansa, astfel incat, daca doriti sa oferiti unor oameni care nu-si pot permite sa vizioneze spectacolele, sa o puteti face usor.

La fel ca la "biletele in asteptare", Opera Comica pentru Copii va dubla suma, astfel incat sa existe doi beneficiari la fiecare "abonament online" oferit de spectatorii generosi.

"Stim ca aceasta platforma nu va putea inlocui atmosfera minunata din salile de spectacol, din foaier, din curtea si din atelierele noastre, dar promitem sa revenim cat de curand va fi posibil si abia asteptam sa va revedem cu mic, cu mare la Opera Comica pentru Copii!

Pana atunci, ne dorim sa tinem legatura ONLINE si speram sa duceti vestea mai departe, astfel incat sa aducem bucurie in cat mai multe case ale romanilor din tara si strainatate, in aceste vremuri de incercare si curaj", a declarat Felicia Filip, managerul institutiei.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei, Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip.

Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii incearca sa-i apropie pe cei mici de arta si cultura, atat prin spectacole de calitate - opera, balet, musical, concerte - lectie, opereta, teatru muzical, cat si prin diverse proiecte conexe inovatoare precum festivaluri de vara si de iarna, "Atelierele Micul Artist", "Magazinul OCC", "In Spatele Cortinei", "Escape Room", "Games Room", "Petrecere de ziua de nastere", "Aventura parc", "Abonamente", "Voluntariat" etc.

Multumesc pe aceasta cale spectatorilor care au achizitionat VOUCHERE valorice pe care le pot utiliza oricand pe parcursul anului si sa le transforme in bilete la spectacolele sau programele lor.

Astfel, ii puteti ajuta sa pastreze un nivel bun al incasarilor si sa mentina buna functionare a institutiei, chiar si in aceste vremuri.

Vouchere, bilete in asteptare si bilete la spectacolele viitoare sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#opera comica copii, #difuzare spectacole online , #spectacole