SOLD-OUT: "MAMMA MIA!" - celebrul musical pe melodiile trupei ABBA se joaca sambata, la Constanta, cu casa inchisa

Comunicat de presa
Joi, 24 Octombrie 2019, ora 11:00
10803 citiri
SOLD-OUT: "MAMMA MIA!" - celebrul musical pe melodiile trupei ABBA se joaca sambata, la Constanta, cu casa inchisa

Ne despart doar cateva zile pana la deschiderea turneului national al celui mai apreciat spectacol de musical din Romania - "MAMMA MIA!".

Astfel, sambata, 26 octombrie, peste 700 de spectatori din Constanta vor umple pana la refuz sala Casei de Cultura a Sindicatelor pentru a dansa si a canta alaturi de unii dintre cei mai apreciati artisti ai momentului in poveste magica pe muzica legendarei trupe ABBA, care a cucerit publicul din intreaga lume.

Si de aceasta data, musicalul "MAMMA MIA!" - desemnat "Spectacolul anului 2018" va fi jucat cu casa inchisa caci, biletele au fost vandute in totalitate.

Loredana, Cornel Ilie, Ecaterina Ladin, Anca Turcasiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu si Sebastian Seredinschi sunt doar cativa artisti vibranti si iubiti de publicul din toata tara, care vor transforma scena in spatiul de poveste al unui spectacol total, in care teatrul, muzica si dansul se imbina intr-o armonie perfecta.

Cu energie debordanta, peste 70 de artisti si dansatori ii vor purta pe spectatori intr-o poveste fascinanta despre dragoste si familie, plina de amuzament si culoare. Pusa in scena de regizorul Razvan Ioan Dinca, productia este una spectaculoasa, cu momente coregrafice si sincronizari ce ating pefectiunea, decoruri impresionante si nu mai putin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice!

Dupa reprezentatia de la Constanta, turneul national va continua cu alte doua spectacole impresionante pe scena Salii Palatului din Capitala, in zilele de 30 si 31 octombrie, apoi, pe 1 noiembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti, unde artisti precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Turcasiu, Ecaterina Ladin, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu sau Sebastian Seredinschi vor da viata personajelor, jucand in roluri complexe si interpretand faimoasele hituri "Mamma Mia", "Voulez-vous", "Dancing Queen" sau "The winner takes it all", fredonate de milioane de oameni din intreaga lume.

De asemenea, turneul "MAMMA MIA!" ii va purta pe indragitii artisti in urmatoarele orase: Targu Mures - 4 noiembrie, Cluj-Napoca - 6 noiembrie, Brasov - 7 noiembrie, Bacau - 13 decembrie, Piatra Neamt - 14 decembrie, iar pe 15 decembrie, la Iasi. Spectatorii interesati isi pot achizitiona biletele pe de Iabilet.ro, de la casa de bilete a salilor de spectacol sau din magazinele Flanco, Diverta si Carturesti.

"MAMMA MIA!" prezinta povestea lui Sophie, o tanara aflata in ajunul nuntii, care isi doreste sa-si cunoasca tatal natural si sa fie condusa de acesta la altar. Dar se confrunta cu trei posibile variante, asa ca decide sa-i invite pe micuta insula greceasca pe toti cei trei barbati din trecutul romantic al mamei sale, fara a le dezvalui motivul. Lucrurile vor lua intorsaturi complet neasteptate, care vor crea multe momente amuzante si vor incanta publicul prezent!

In fiecare zi, in intreaga lume au loc cel putin 7 show-uri "MAMMA MIA!" si mii de reprezentatii jucate in sute de tari, pe sase continente. Musicalul "MAMMA MIA!" a fost lansat in 1999 la Londra, pe West End, si apoi in Statele Unite ale Americii, pe Broadway.

Dramaturga Catherine Johnson si producatoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirandu-se din cantecele compuse de Benny Anderson si Bjorn Ulvaeus, fosti membri ai formatiei ABBA.

Datorita succesului inregistrat, povestea a fost adaptata pentru marele ecran in 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth si Stellan Skarsgard in rolurile principale, iar in 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

DISTRIBUTIE CONSTANTA:

Loredana - Donna

Cornel Ilie - Sam

Ecaterina Ladin - Rosie

Anca Turcasiu - Tanya

Adrian Nour - Bill

Ernest Fazekas - Harry

Ana Munteanu - Sophie

Sebastian Seredinschi - Sky

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Mamma Mia Constanta, #spectacol Loredana Groza Constanta , #spectacole