Singura gala de premii muzicale cu intrarea gratuita - unde si cand va fi

Marti, 03 Iunie 2014, ora 14:52 951 citiri

Editia din acest an a galei de premii Media Music Awards va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu. Cei mai de succes artisti ai momentului vor urca pe scena ridicata in Piata Mare a orasului pentru a fi premiati sau a canta live piesele consacrate in ultimul an.

Anul trecut, peste 30.000 de oameni au urmarit show-ul in Piata Mare si alte cateva milioane au vizionat in direct, sau in reluare, ceremonia la TV sau pe internet.

Anul acesta, este de asteptat ca in fata scenei sa fie prezenti si mai multi oameni, tinand cont ca, de aceasta data, intarea este libera. Media Music Awards devine singura gala de premii muzicale din Romania la care accesul publicului este gratuit, organizatori dorind sa le ofere tuturor iubitorilor muzicii ocazia sa isi vada artistii favoriti.

Anul trecut pe scena din Piata Mare au cantat Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What's Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project si Faydee.

Printre castigatorii de anul trecut s-au numarat Andrea, Smiley Alex Velea, Voltaj, Connect-R sau Holograf.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com