Shut In - Un thriller de vazut cu teama (Video)

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 09:03
6111 citiri
Shut In - Un thriller de vazut cu teama (Video)
Foto: IMDB

Nu merg la filme de groaza, nu imi plac filmele cu multi morti sau multe crime. Dar niciodata sa nu spui "niciodata", deoarece karma iti da peste bot!

Am fost la un eveniment cu prietenele si una dintre ele a spus ca vrea la film si "hai la un film de groaza". "Nu" si "nu" - eram doua contra una. "Bine, fie! Hai la un thriller, e diferit".

Desi nu mi-am pus niciodata problema de diferenta dintre aceste genuri, spre rusinea mea, am ales thriller in speranta ca imi va face pielea de gaina si imi va trezi toate simturile, dar nu ma va speria ca filmele de groaza, in care mortii nu mor si stafii sau criminali apar de unde nu te astepti.

Ei bine, thriller sa fie!

"Shut In" - deja numele spunea multe, o casa in padure, frig, zapada multa, izolare.

Motor. Actiune

Naomi Watts destul de imbatranita - nu stim de ce -, psiholog de copii de meserie, fina si frumoasa: victima perfecta.

Fiul este dus departe de catre tata. Se uita urat la noi si la ea, e clar. Se cearta cu tatal, trage de volan si bang! Accident.

Dupa sase luni, puteam sa jur ca pustiul e leguma si e ingrijit de mama. Aflam ulterior ca mama era vitrega, deci clar: era indragostit de ea.

Apare un copilas mic si surd, fara parinti, care vine la terapie, dar trebuie dus de catre protectia copilului in alta parte, asa ca frumoasa psihoterapeuta se gandeste sa-l ia la ea.

Se anunta o mare furtuna la radio, TV si prin localitatea indepartata. "Clar: dezastru! Aici se va petrece totul!". Si asa incepe thriler-ul.

Muzica foarte buna, iti spune din prima secventa ca va fi ceva care te va speria.

Ambii copii se uita amenintator si cu cearcane mari la doamna terapeut. Se ofera tot felul de oameni sa o gazduiasca pana trece furtuna, ea "nu" si "nu". Ramane aici, ca a trecut peste furtuni mai mari.

Mda! A scapat ea de Godzilla sau ce animale au fost in alte filme... Nu scapa ea de o furtunita?

Copilul surd pe care vrea sa-l ia dispare... Copilul "leguma" apare

La sfarsit sunt foarte multi morti.

Vizionare placuta sau... cu teama!

Hohoho! Astept filmele de Craciun: )

Pana atunci, insa, ai sigur timp sa vizionezi si o tragi-comedie in regia lui Igor Cobileanski, "Afacerea Est".

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic
Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Un thiller de vazut cu teama, #Shut In trailer, #Shut In Naomi Watts, #Shut in thriller, #filme recomandari Cristina Cioran , #filme