Sala Palatului, gazda unui show uluitor doar din umbre si lumini (Video)

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 11:58
1872 citiri
Sala Palatului, gazda unui show uluitor doar din umbre si lumini (Video)

Bucurestiul se pregateste pentru cel mai uluitor spectacol al anului: Shadowland, povestea magica a companiei Pilobolus Dance Theater, un supershow care-a incantat peste 500 000 de spectactori din intreaga lume.

Un spectacol incredibil, ce depaseste orice imaginatie, Shadowland te lasa pur si simplu fara cuvinte. Dansatorii umbrelor au dat nastere unui cult in Germania. Showul lor atat de aplaudat este un amestec fascinant intre Lanterna Magica si balet, pantomima, acrobatie, comedie, pop si... poezie. O revelatie care umple salile de teatru pana la refuz, Shadowland este cu adevarat minunat, magie in cel mai pur sens al cuvantului.

Naratiune coregrafica in fata si in spatele unui ecran alb, Shadowland te poarta in lumea fantastica a imaginatiei unei fetite unde iau viata cele mai ciudate creaturi. Principiul de baza este usor de inteles: in fata reflectoarelor, corpurile umane se contopesc pentru a proiecta umbrele unor capete monstruoase, elefanti, plaje stancoase sau creaturi mistice. In aceast univers al siluetelor exista doar alb si negru (sau negru si portocaliu, negru si verde si tot asa). In mod natural, exista rau, si bine de asemenea. Bucatari care au innebunit si care o urmaresc pe fetita pentru a o gati intr-o oala imensa in care deja fierb un bec si un telefon. Un cosmar.

Daca artistii n-ar veni din cand in cand in fata ecranului alb pentru momente de coregrafie out-of-the-box, nimeni n-ar crede ca umbrele sunt create de oameni. Este arta sub forma unui vis; corpul uman devine material brut si este dispus in forme infinite. Uneori putin infricosator, dar mai degraba amuzant si surprinzator, Shadowland este uimitor prin faptul ca totul este realizat fara niciun fel de trucuri tehnice.

In afara de ecrane si de anumite elemente pe care dansatorii nu le pot obtine din propriul corp, nu este nimic altceva decat precizie absoluta. Iar ceea ce nu stie publicul este ca, in spatele ecranului, dansatorii au la dispozitie un televizor ce le permite sa vada acelasi lucru pe care il vede audienta si altfel sa isi ajusteze miscarile.

Biletele pentru Shadowland sunt disponibile la preturile de 125 ron (sectoarele F,G,H,I si loje), 150 ron (sectoarele B,C,D,E), 175 ron (sector A, cu exceptia primelor 6 randuri) si VIP 200 ron (sector A, primele 6 randuri), in functie de distanta fata de scena (schema salii pe eventim.ro). Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#spectacol umbre Shadowland, #spectacol Shadowland Sala Palatului, #bilete spectacol Shadowland, #Shadowland Sala Palatului , #stiri timp liber