Rendez-Vous cu Arta - proiectul expozitional al lunii mai

Joi, 14 Mai 2015, ora 22:02
1800 citiri
Rendez-Vous cu Arta - proiectul expozitional al lunii mai
foto: artout.ro

Vernisajul expozitiei de pictura "Rendez-Vous cu Arta" prin intermediul caruia este prezentat publicului cel mai bun proiect expozitional al lunii mai se va desfasura vineri, 15 mai, incepand cu ora 19, la Ceainaria Rendez-Vous Floreasca.

Expozitia este semnata de Laura Lucia Mihalca, unul din tinerii artisti romani contemporani si va fi deschisa in perioada 15 - 28 mai 2015.

Proiectul va prezenta publicului cea mai recenta serie a artistei, o suita de lucrari constituita ca invitatie catre redescoperirea naturii, acum in luna florar. Peisajele sensibile vor deveni un elogiu adus frumusetii plantelor si copacilor in floare, a rasariturilor si apusurilor de neuitat, a naturilor statice care ne introduc in universul fascinant al ceaiului.

Dupa vernisaj, publicul este asteptat la o prezentare de ceaiuri, sustinuta de Karla Stanciu, PR ceainaria Rendez-Vous.

Vernisajul se va incheia cu un concert extraordinar de muzica usoara din repertoriul international sustinut de Raluca Elena Burlan, una din cele mai promitatoare voci ale scenei muzicale romanesti actuale.

Laura Lucia Mihalca este unul din cei mai activi tineri artisti romani contemporani, fiind o prezenta constanta pe simezele din Bucuresti si din tara. A absolvit liceul de arte plastice Nicolae Tonitza din Bucuresti, sectia ceramica si a urmat Facultatea de Istoria si Teoria Artei din cadrul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti. S-a format ca artist urmand pregatirea profesorului si artistului Dorel Zaica si a profesoarei Zamfira Galan, in cadrul Scolii de muzica si arte nr.5, Bucuresti.

Lucrarile sale au fost expuse in cadrul celor mai prestigioase institutii de cultura din Bucuresti si din tara, aflandu-se actualmente in colectii particulare importante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#expozitie pictura Bucuresti 2015, #vernisaj Laura Mihalca 2015 , #stiri timp liber