Regizorul David Lynch face un anunt important: Se intampla din nou

Marti, 26 Mai 2015, ora 12:05
5494 citiri
Regizorul David Lynch face un anunt important: Se intampla din nou
Foto: Instagram/David Lynch

Regizorul David Lynch a anuntat pe o retea sociala ca va regiza, in cele din urma, 18 episoade dintr-o continuare a "Twin Peaks"-ului.

Vestea ca serialul va avea o continuare nu e noua, insa recent regizorul se retrasese din proiect, dupa ce nu s-a inteles cu producatorii asupra bugetului. Deja se purtasera discutii cu actorii, care au anuntat ca nu sunt interesati de o continuare in contextul in care David Lynch nu va fi implicat.

David Lynch spune "pas" reinvierii unui serial care dadea fiori in '90 - Isi varsa nervii pe Twitter

Se pare insa ca in cele din urma s-au gasit si fonduri, asa ca Lynch a facut triumfator anuntul pe Twitter: "Draga prieteni de pe Twitter, vestile nu sunt asa cum par... Se intampla din nou", a scris el, completand ca "Twin Peaks se intoarce".

In octombrie anul trecut, se daduse unda verde pentru o mini-serie de noua episoade, cu Lynch si Mark Frost raspunzand de scenografie si regie, aminteste ContactMusic. Serialul trebuia sa aiba premiera la inceputul lui 2016, pentru a coincide cu aniversarea a 25 de ani.

In martie, au aparut "complicatiile", dupa cum s-a exprimat Lynch, iar in aprilie regizorul a renuntat la proiect, din motive ce tineau de buget. "Dupa un an si patru luni de negocieri, am plecat pentru ca nu s-au oferit destui bani pentru a construi scenariul asa cum trebuia facut", a explicat el.

Actorii au semnat atunci o petitie, pentru a-l readuce pe Lynch in proiect, strangandu-se 30.000 de semnaturi. Inclusiv fiica lui Lynch, regizor si ea, a aparut intr-o inregistrare cerandu-i sa se intoarca. Ori aceasta strategie a functionat, ori Showtime a facut un efort bugetar, pentru a strange mai multi bani, cerand chiar un plus de noua episoade.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#continuare Twin Peaks, #serial Twin Peaks, #David Lynch Twin Peaks , #filme