Premiera extraordinara in luna iunie, la Opera Comica pentru Copii

Miercuri, 28 Mai 2014, ora 18:56 1527 citiri

Luna iunie, dedicata celor mici la inceput de vara si de vacanta, aduce si la Opera Comica pentru Copii doua cadouri muzicale-surpriza - premiera baletului "Alba ca Zapada" si serile de gala "Invitatie la Castel"- ce incheie frumos o stagiune bogata in spectacole de opera, balet, musical, turnee in tara si strainatate, premii importante obtinute la festivaluri internationale etc.

Unul dintre cele mai cunoscute basme ale tuturor timpurilor, prinde contur pe scena teatrului bucurestean intr-o noua premiera: "Alba ca Zapada", balet pentru copii inspirat de celebra poveste a Fratilor Grimm. Noua productie a institutiei va avea loc in zilele de luni si marti ale lunii iunie: luni 2, 16 iunie - de la orele 11.00 si 13.00 si marti 3, 10, 17 iunie - de la orele 11.00 si 13.00.

Tanara printesa atrasa in capcane de mama vitrega, vrajitoarea cea rea, cei sapte pitici poznasi, printul mandru si curajos, revin la viata in coregrafia lui Gigel Ungureanu si scenografia Vioricai Petrovici.

Ilustratia muzicala a fost realizata de Alexandru Istrate, iar asistent coregraf este Catalin Caracas. Ii veti aplauda pe balerinii Operei Comice pentru Copii: Theodora Munteanu, Alis Gheorghe, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Claudia Iagar, Sabina Chirila, Andy Ardeleanu, Mihai Pricope, Daniel Manea, Ionut Birjovanu, Octavian Iuga si Andrei Dogaru.

Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete a institutiei, pe baza rezervarii anterioare sau in limita locurilor disponibile, cu o ora inainte de inceperea spectacolului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com