PetExpo, cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie, se desfasoara intre 6 si 8 mai la Romexpo

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 21:16
952 citiri
PetExpo, cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie, se desfasoara intre 6 si 8 mai la Romexpo
foto: petexpo.ro

Peste 16.000 de vizitatori sunt asteptati la cea de-a opta editie a PetExpo, evenimentul anului in Romania dedicat animalelor de companie. Targul se va desfasura in perioada 6 - 8 mai, la Romexpo, in pavilionul C6.

PetExpo este evenimentul esential pentru posesorul de animal de companie, astfel ca orice vizitator va avea parte de o experienta completa pentru el si prietenul sau necuvantator.

Elementele de interes la PetExpo 2016:

  • Pe durata sa, PetExpo este practic cel mai mare petshop din Romania
  • Arena PetExpo gazduieste cel mai amplu program de demonstratii, jocuri si concursuri pentru animale
  • Lansarea concursului national de creatie in acvaristica, Aquatic Design Contest, cel mai important eveniment al anului 2016 in acvaristica romaneasca. Zeci de specialisti in acvaristica isi vor expune creatiile in cadrul concursului. Expozitia se va desfasura pe un spatiu de 150 de mp in cadrul PetExpo
  • Pe o suprafata de 3000 de mp, cele mai responsabile firme din domeniu isi vor prezenta ofertele, vor oferi consultanta de specialitate si vor lansa, in excusivitate, produse si servicii dedicate animalelor.
  • Pe parcursul celor trei zile de targ, vizitatorii vor putea sa achizitioneze produse pentru animalele lor de companie si vor putea vedea care sunt cele mai noi tendinte in domeniu. Mai mult decat atat, vor avea parte de experiente unice prin participarea la jocurile si concursurile din Arena, dar si de momente unice de socializare cu alti oameni care impartasesc aceeasi pasiune.

Cea de-a opta editie a PetExpo aduce noutati in domeniul cresterii animalelor de companie, prin lansarea de noi produse si evenimente. Organizatorii au pregatit o Arena pentru evenimente unde vizitatorii se vor putea inscrie la concursuri cu animalele de companie, vor asista la evenimente dedicate familiilor cu copii, dar si iubitorilor de animale.

"Pet Expo a devenit mai mult decat un targ de profil. Pe parcursul a trei zile, vizitatorii vor putea avea o experienta completa pentru familiile iubitoare de animale. La a 8-a editie a acestui eveniment vom lansa in exclusivitate foarte multe produse, iar evenimentele din Arena PetExpo vor avea surprize pentru toti participantii" spune Ilie Pana, organizatorul PetExpo.

Costul unui bilet la PetExpo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copiii sub 5 ani au gratuitate.

Program: Vineri (06.05.2016) 10:00 - 18:00, Sambata (07.05.2016) 10:00 - 18:00, Duminica (08.05.2016) 10:00 - 16:00.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#PetExpo 2016 Bucuresti Romexpo, #targ dedicat animale companie , #stiri timp liber