Patru cluburi romanesti, intr-un top al celor mai bune localuri de gen din lume

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 22:03 4151 citiri

Patru cluburi romanesti se numara printre cele mai bune 100 de localuri de gen din lume, conform unui clasament realizat anual de cititorii unei reviste britanice.

Kristal Glam Club si Studio Martin din Bucuresti, respectiv Obsession si Club Midi din Cluj-Napoca au intrat in topul intocmit de DJ Mag, alaturi de cluburi din Las Vegas, New York si destinatii exotice ale lumii. In top se afla si cel mai mare local de gen din lume, omologat de Cartea Recordurilor.

Revista britanica noteaza ca orasul Cluj este unul dintre cele mai mari centre academice si culturale ale tarii, fiind cunoscut peste hotare pentru ca "le-au dat lumii pe Cheeky Girls". Clubul clujean Midi, avand o capacitate de 800 de locuri, gazduieste adesea spectacole sustinute de nume mari din industrie, precum Booka Shade, Sasha, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin si Luciano, fiind clasat pe locul 26 in celebrul top.

Aceeasi sursa atrage atentia ca Transilvania nu inseamna numai povesti cu vampiri, ci si distractii contemporane precum cele oferite de clubul Obsession din Cluj-Napoca. Avand o capacitate de 1.800 de locuri, acesta nu este doar un local destinat spectacolelor muzicii electronice, ci gazduieste si show-uri de striptease masculin oferite de celebrii "The Chippendales". Obsession se afla pe locul 36.

Clubul bucurestean Studio Martin are in spate aproape doua decenii de activitate. Voturile l-au clasat pe locul 77 in topul celor mai bune cluburi din lume.

Kristal Glam Club din Bucuresti este unul dintre centrele preferate de distractie din inima Europei, doar in ultimele luni fiind gazda unor spectacole sustinute de nume mari precum James Zabiela, Nic Fanciulli si Dennis Ferrer. Acesta se afla pe locul 94 in clasamentul intocmit de revista citata.

Pe primul loc in clasamentul revistei DJ Mag, pentru al doilea an consecutiv, se afla clubul Playa D'en Bossa din Ibiza, cu o capacitate de 3.500 de locuri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
La cluburi de fitze sintem cei mai tari de pe planeta!