O scena din noul "Twilight" a scandalizat si oripilat spectatorii (Video)

Luni, 02 August 2021, ora 23:464305 citiri
O scena din noul "Twilight" a scandalizat si oripilat spectatorii (Video)
Foto: fanpop.com

O scena din noul film recent lansat din saga "Twilight" a scandalizat spectatorii din cinematografele din intreaga lume.

Scena din "Breaking Down: Part One" contine o reprezentare explicita in care eroina Bella da nastere copilului pe care il are cu sotul sau, vampirul Edward, scrie Daily Mail.

Un spectator din statul american California a inceput sa aiba convulsii in timpul vizionarii filmului si isi mai aminteste doar ca s-a trezit pe podeaua cinematografului, inainte de a ajunge la spital, iar filmul a fost intrerupt. Prietena sa a fost terifiata si a spus despre barbat ca "avea convulsii, incerca sa respire", adaugand ca a fost foarte speriata.

Alte asemenea incidente au avut loc si in alte cinematografe din Statele Unite ale Americii. Un barbat din Utah a lesinat in timpul filmului, iar sotia sa a spus ca acesta tremura, mormaia si clipea foarte repede.

Un medic american a sustinut ca scena respectiva poate starni crize de epilepsie in cazul persoanelor predispuse din cauza luminilor rosii puternice, iar combinatia de rosu, negru si alb le poate produce probleme celor ce urmaresc marele ecran. "Este ca atunci cand se stinge un intrerupator, iti este afectat creierul", a afirmat doctorul.

Filmul "Twilight: Breaking Down" a fost lansat pe marile ecrane pe 18 noiembrie si a avut incasari de peste 200 de milioane de dolari in intreaga lume, in primul weekend.