Noul film din seria "Razboiul Stelelor", cea mai asteptata pelicula in 2015

Miercuri, 31 Decembrie 2014, ora 18:21
3511 citiri
Noul film din seria "Razboiul Stelelor", cea mai asteptata pelicula in 2015

Noul film din franciza "Razboiul Stelelor/ Star Wars" este cea mai asteptata productie cinematografica din 2015 de catre publicul din Statele Unite ale Americii, potrivit unui sondaj efectuat de Fandango, o companie care vinde bilete de cinema.

Expertii de la Hollywood se asteapta ca 2015 sa fie un an foarte profitabil pentru studiourile de film americane.

"Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", cea mai noua pelicula a francizei "Razboiul Stelelor", este doar una dintre productiile al caror buget este urias si care face parte dintr-o serie al carei succes la public a fost deja dovedit.

In 2015, filme precum "Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron/ Avengers: Age of Ultron" si "Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 2" sunt de asemenea asteptate sa inregistreze succese uriase de box office, expertii considerand ca vor ajuta la depasirea valorii record inregistrate in 2013 in ceea ce priveste vanzarile de bilete in cinematografele americane, cand industria filmului a incasat 11 miliarde de dolari din vanzarea de bilete.

Potrivit boxofficemojo.com, pana in prezent, nivelul incasarilor din vanzarile de bilete de cinema in Statele Unite ale Americii, in 2014, se situeaza la 9,4 miliarde de dolari.

Noul film din seria "Razboiul Stelelor", care este primul produs de Walt Disney Co, va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie, regia fiind semnata de cineastul J.J Abrams, cunoscut pentru realizarea filmelor din seria "Star Trek".

Actrita Jennifer Lawrence, protagonista seriei de filme "Jocurile foamei/ Hunger Games", este vedeta pe care spectatorii de cinema au declarat ca isi doresc cel mai mult sa o vada, pentru al doilea an la rand, potrivit sondajului Fandango, realizat pe un esantion de 1.000 de persoane.

Ultima pelicula din seria "Jocurile foamei", produsa de Lions Gate, este programata pentru lansarea in cinematografe pe 20 noiembrie 2015. Filmul "Jocurile foamei: Revolta - Partea I/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 1", lansat in noiembrie 2014, a obtinut, pana in prezent, 306,7 milioane de dolari din incasari, in cele cinci saptamani de difuzare in cinematografele americane. Pelicula este pe locul al doilea, dupa "Gardienii Galaxiei/ Guardians of the Galaxy", in topul incasarilor din SUA pe anul 2014.

Robert Downey Jr, care va reveni in 2015 ca Tony Stark/ Omul de Otel in continuarea peliculei cu super-eroi "Razbunatorii/ The Avengers" din 2012, produsa de Disney, este actorul pe care spectatorii americani de cinema vor cel mai mult sa-l revada pe marele ecran, potrivit Fandango.

Printre alte titluri asteptate cu nerabdare de spectatorii americani se afla thrillerul erotic "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", produs de Focus Features, parte a Universal Pictures, si "Jurassic World", un film cu care studiourile Universal vor sa reinvie franciza "Jurassic Park", a peliculelor cu dinozauri.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#filme asteptate 2015 americani, #Razboiul Stelelor pelicula 2015 , #filme