Mega-eveniment pe litoral: Liberty parade 2013

Duminica, 14 Iulie 2013, ora 11:41 1635 citiri
Foto: libertyparade.com

Peste 50.000 de oameni au participat, sambata, la Liberty Parade, cel mai important eveniment al muzicii house de pe litoral. Maratonul de muzica a avut loc pe plaja, intre Venus si Saturn.

Evenimentul, gandit ca o caravana, a pornit din Olimp, strabatand mai multe statiuni, respectiv Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus si Saturn. Destinatia a fost Black Sea Arena, situata pe plaja dintre Venus si Saturn, informeaza Mediafax.

26 de DJ au incins atmosfera, printre care DJ Optick, Adrian Eftimie, Radio Killer, Vali Barbulescu, DJ Andi, Cristi Stanciu, Raoul Russu si Vika Jigulina, capi de afis fiind Alex Gaudino si Dr. Kucho.

Concerte gratuite pe plaja si duminica: Directia 5, Vama, Voltaj si Smiley

Liberty Parade 2013 a insemnat 16 ore de muzica si dans, petrecerea terminandu-se la primele ore ale diminetii.

Duminica seara, tot la Black Sea Arena, de la orele 19.00, vor concerta Directia 5, Smiley, Vama si Voltaj, intrarea fiind libera.

Circa 100 de jandarmi vor avea grija de siguranta celor veniti la concert. De altfel, zona in care se va desfasura concertul va fi delimitata cu garduri metalice, iar in zonele de acces se va efectua control preventiv corporal si al bagajelor.

Pentru fluidizarea traficului pietonal, traficul rutier va fi restrictionat pe cordonul Venus - Saturn pe timpul concertelor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com