Lucruri inedite despre filmele tale preferate. Stii cati porci s-au folosit pentru rolul Babe?

Duminica, 22 Aprilie 2018, ora 09:55 5609 citiri
Foto: IMDB

E frumos sa vezi filme, sa descoperi unele bune, care sa te marcheze. Dar trebuie sa recunosti ca e amuzant uneori sa afli si detalii din spatele lor, din culise.

WTF Facts a alcatuit o lista cu cateva ciudatenii legate de unele dintre cele mai cunoscute filme.

Pentru rolul facut in filmul "Valentine's Day", Julia Roberts a fost platita cu exact 11.952 de dolari pentru fiecare cuvant. A avut de spus 251 de cuvinte, asa ca a plecat acasa cu aproape trei milioane de dolari si un zambet mare.

Anul trecut a fost lansat pe piata filmul "Get out", iar lui Chance the Rapper, un rapper, asa dupa cum sugereaza si numele, i-a placut atat de mult, incat a cumparat toate biletele la acest film la toate cinematografele din Chicago, invitand oamenii sa mearga, pe banii sai. De mentionat e ca muzicianul nu a avut nimic de-a face cu filmul, pur si simplu i-a placut mult.

Bill Murray e un actor iubit de multa lume. Ar fi avut insa si mai multi fani daca ar fi jucat si in "Star wars", in rolul lui Han Solo, fiind la un pas sa obtina acest rol. Tot lui trebuia sa-i revina si rolul principal din "Forrest Gump" si tot el trebuia sa dea viata personajului Buzz din "Toy Story".

Mai stii dintele lipsa al lui Ed Helms din "The Hangover", o urmare a distractiei "nevinovate" a baietilor, inainte de nunta? Ei bine, pentru rol nu a fost nevoie sa-si scoata vreun dinte. Pur si simplu purta de dinainte un dinte fals, care putea fi scos.

Pe Gal Gadot in rolul lui Wonder Woman ti-o amintesti? Afla ca era insarcinata in cinci luni cand a filmat, asa ca a fost nevoie de ceva interventii la productie, pentru ca mijlocul sa-i fie subtiat.

Cat despre porcusorul Babe, din filmul cu acelasi nume, afla ca s-au folosit nu mai putin de 48 de porci pentru acest rol. Exista insa o explicatie. Se pare ca porcii cresc foarte repede; in orice caz nu in acelasi ritm cu filmarile.

Citeste si Lucruri pe care nu le stiai despre Lords of the Rings

A.P.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News