Lord of the Dance - Dangerous Games: program si reguli de acces la spectacol

Comunicat de presa
Joi, 20 Iunie 2019, ora 12:28
8161 citiri
Lord of the Dance - Dangerous Games: program si reguli de acces la spectacol

DANGEROUS GAMES, unul dintre cele mai aplaudate spectacole din lume sustinute de maestrii dansului irlandez - LORD OF THE DANCE, va fi prezentat sambata, 22 iunie, la Arenele Romane, incepand cu ora 20:30, pentru prima data pe o scena in aer liber.

Noul show "DANGEROUS GAMES" creat de celebrul dansator si coregraf Michael Flatley vine cu o noua abordare din toate punctele de vedere.

Acest "show time extravaganza", cum a mai fost numit de jurnalistii Los Angeles Time, captiveaza audienta prin complexitatea noilor elemente de coregrafie acompaniate de muzica live dar si prin intermediul setului vizual adaptat tehnologiei de ultima generatie, de la proiectii holografice 3D, efecte speciale de lumini si lasere sau roboti dansatori.

Timp de doua ore, spectatorii vor face o incursiune in folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine si rau, o poveste de iubire in care suprematia va fi castigata in pasi de dans.

Intrucat au mai ramas doar cateva zile pana la momentul reintalnirii cu membrii trupei LORD OF THE DANCE, organizatorii vin in intampinarea publicului participant cu regulile de acces precum si alte informatii importante de interes general.

- Accesul publicului in locatie se va face incepand cu ora 19:00.

- Spectacolul va incepe la ora 20:30 si va avea o pauza de aproximativ 20 minute.

- Accesul la spectacol este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Daca spectatorii doresc sa paraseasca incinta vor putea reintra achizitionand un alt bilet.

- Accesul copiilor cu varste de pana la 3 ani este gratuit daca va fi tinut in brate de catre parinte/tutore, fara sa ocupe un alt loc si fara sa incomodeze in vreun fel ocupantii de drept ai locurilor alaturate. Copiii care depasesc aceasta varsta vor avea acces numai pe baza unui bilet valid. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult si este recomandata purtarea castilor de protectie in cazul copiilor de pana la 6 ani.

- Participantii la spectacol sunt rugati sa evite deplasarea cu autoturismul personal si sa vina la spectacol pe jos sau cu ajutorul mijloacelor de transport in comun.

Mijloacele de transport in comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Arenele Romane sunt: metrou pana la statia Tineretului sau Eroii Revolutiei sau liniile RATB 47, 7 si 232 pana la statia Autogara Filaret.

- In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa utilizeze pelerine de ploaie.

- Nu va fi permis accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, umbrele, animale de companie, rucsacuri, casti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

- Din motive de securitate, participantii vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit in urma verificarilor va fi oprit si va putea fi recuperat de la intrare. Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru aceste obiecte.

- Este interzis sa se efectueze fotografii sau materiale video in scopuri comerciale fara acordul explicit din partea organizatorului. In caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video pana la sfarsitul spectacolului si de a sterge inregistrarile video si/sau audio.

- Spectatorii sunt rugati sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor stabilite de organizatori si sa urmeze instructiunile personalului calificat pentru evacuare in caz de urgenta.

- Organizatorul evenimentului nu poate fi facut responsabil pentru vatamarile si prejudiciile materiale sau de orice alta natura. Organizatorul isi rezerva dreptul sa refuze continuarea participarii la eveniment persoanelor care reprezinta un pericol pentru siguranta si confortul celorlalti.

In toate cazurile neprevazute de acest regulament, masurile necesare vor fi luate de organizator.

BILETE:

Ultimele bilete ramase disponibile pot fi achizitionate in format electronic de pe https://www.iabilet.ro/bilete-bucuresti-lord-of-the-dance-dangerous-games-37311/ sau din reteaua fizica Iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:18:00-22:00), magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, magazinele Uman si pe terminalele self-service SelfPay din toata tara.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#spectacol lord of the dance, #Lord of the Dance Bucuresti , #spectacole