Lansarea urmatorului film din seria ''James Bond'' a fost amanata pentru luna noiembrie

Miercuri, 04 Martie 2020, ora 20:43
4759 citiri
Lansarea urmatorului film din seria ''James Bond'' a fost amanata pentru luna noiembrie
Foto: Facebook James Bond 007

Lansarea urmatorului film din seria "James Bond", intitulat "No Time To Die" si programat sa intre in cinematografe in aprilie, a fost amanata pentru luna noiembrie, au anuntat producatorii peliculei miercuri, in contextul epidemiei provocate de noul tip de coronavirus, informeaza Reuters si AFP.

"Filmul va fi lansat in Marea Britanie pe 12 noiembrie 2020, iar lansarile din celelalte tari urmand sa aiba loc la date ulterioare, inclusiv lansarea din Statele Unite, pe 25 noiembrie 2020", au anuntat producatorii francizei "James Bond" prin intermediul unui mesaj publicat pe contul oficial de Twitter al personajului James Bond. In acest lungmetraj, actorul britanic Daniel Craig interpreteaza pentru ultima oara rolul principal, cel al agentului 007.

Mesajul nu contine nicio trimitere directa la epidemia de coronavirus.

Decizia a fost luata la scurt timp dupa ce doua fan-cluburi James Bond au adresat studiourilor producatoare o scrisoare in care le solicitau sa amane lansarea noului film din cauza ingrijorarilor legate de faptul ca multe cinematografe ar putea fi inchise in urma epidemiei de coronavirus.

Fondatorii asociatiilor MI6 Confidential si The James Bond Dossier au publicat luni o scrisoare deschisa in care au afirmat si ca premiera mondiala a filmului "No Time To Die", programata initial pe 31 martie la Royal Albert Hall din Londra si la care urmau sa asiste 5.000 de persoane, ar putea fi una problematica, din motive de sanatate publica, in contextul in care mai multe tari au interzis adunarile de oameni peste un anumit prag de participanti, pentru a evita astfel raspandirea noului tip de coronavirus.

"MGM, Universal si producatorii francizei Bond, Michael G. Wilson si Barbara Broccoli, au anuntat ca vor amana lansarea lungmetrajului 'No Time To Die' pentru noiembrie 2020", dupa "evaluari aprofundate ale pietei mondiale a salilor de cinema", au anuntat producatorii peliculei pe acelasi cont de Twitter.

"James Bond" este una dintre cele mai profitabile francize cinematografice din lume - cel mai recent film din serie, "Spectre" (2015), obtinand incasari totale de peste 800 de milioane de dolari, iar precedentul opus, "Skyfall" (2012), a reusit sa obtina incasari de peste 1 miliard de dolari pe plan mondial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#James Bond amanat film coronavirus , #filme