La Sibiu s-a deschis Targul de Craciun. Mii de persoane au fost prezente

Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 21:20 4459 citiri
Foto: Facebook/Targul de Craciun din Sibiu

Cateva mii de persoane au participat, vineri seara, in Piata Mare din Sibiu, la deschiderea celei de-a XI-a editii a Targului de Craciun.

Cei prezenti in Piata Mare au asistat la un concert de colinde si cantece de iarna sustinut de naistul Radu Nechifor si Ozana Barabancea. Vezi AICI imagini de la targ.

Potrivit organizatorilor, targul reuneste cel mai mare numar de comercianti, organizati in 90 de casute de lemn identice, in care se vand decoratiuni, obiecte de imbracaminte, obiecte hande-made, dar si mancaruri, dulciuri si bijuterii.

Ca in fiecare an, in spatiul targului este organizata o zona speciala pentru copii, formata din "Poteca Povestilor" si "Atelierul lui Mos Craciun", unde copiii pot face turta dulce, covrigi, dar si alte obiecte.

In plus, exista echipamente de parc de distractii si un trenulet turistic care-i plimba pe doritori prin centrul orasului.

Tot vineri seara, in Sibiu a fost pornit si iluminatul festiv de sarbatori, acesta constand in leduri, ghirlande, dar si proiectii laser cu imagini de iarna pe cladirile din piata centrala.

Targul de Craciun va fi deschis, zilnic, intre orele 10.00-23.00, pana in data de 3 ianuarie 2018.

Poti vedea AICI imagini live de la targul de Craciun din Sibiu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News