James Cameron, luat in deradere dupa ce a publicat primele imagini din Avatar 2 (Foto&Video)

Miercuri, 08 Ianuarie 2020, ora 13:15 21859 citiri
Foto: Facebook/Avatar

Regizorul James Cameron a facut publice primele imagini din Avatar 2, care ar urma sa fie lansat in decembrie 2021. Imaginile au fost primite cu entuziasm de fani, dar si cu simtul umorului.

Imaginile au fost postate pe contul oficial de Twitter al Avatar alaturi de mesjaul "Nu numai ca va veti intoarce pe Pandora, o sa explorati alte regiuni ale lumii", noteaza New York Post.

"Cineva trebuie sa ii spuna lui James Cameron sa se aseze, sa il tina de mana si sa il anunte ca 'doar trei oameni sunt entuziasmati de aparitia Avatar 2'", a replicat cineva, adaugand ca "Va fi greu, dar trebuie sa stie. Este timpul".

O alta persoana se intreaba despre ce a fost vorba in primul film Avatar, adaugand ca tot ce isi aminteste este o scena ciudata de sex.

New York Post precizeaza ca productia Avatar 2 a fost amanata de mai multe ori in ultimii ani, insa James Cameron a vorbit mereu despre o continuare epica.

Avatar era filmul cu cele mai mari incasari din istorie, insa in 2019 a fost depasit de "Avengers: Endgame". "Avatar" a incasat 2,78 miliarde de dolari la nivel mondial.

Avatar 2 ar urma sa fie lansat pe 17 decembrie 2021 si ar urma sa aiba continuari ce vor fi lansate in 2023, 2025 si 2027.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News