Ion Creanga, reinventat. Opera Comica pentru copii isi deschide portile

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 22:31 1337 citiri
Foto: operacomica.ro

Nu ati apucat sa vedeti in decembrie premiera Operei Comice pentru copii, Soacra cu Trei Nurori? Teatrul liric bucurestean v-a pregatit o surpriza: in luna ianuarie, titlul care a umplut sala la fiecare reprezentatie la final de an si a starnit aplauzele entuziaste ale publicului de toate varstele revine pe scena Operei Comice pentru Copii.

Un musical plin de viata compus de tanarul muzician Roman Vlad, dupa cunoscuta poveste a lui Ion Creanga, cu situatii pline de umor, o coregrafie inedita pe momente de inspiratie folclorica, cum ar fi fragmentele dansate din Ciuleandra, interpretarea dezinvolta a micilor vedete ale teatrului, alaturi de artistii deja consacrati, alcatuiesc impreuna un spectacol plin de farmec pe care nu trebuie sa il pierdeti! Ceea ce face cu totul special evenimentul este prezenta, in dubla ipostaza, a Stelei Popescu, in rolul titular, dar si ca regizor al spectacolului.

Reprezentatiile lunii ianuarie sunt programate: luni 13, 20, 27 ianuarie, marti 14, 21, 28 ianuarie (de la orele 11.00 si 13.00) si vineri 17, 24, 31 ianuarie (de la 17.00).

Ii veti revedea pe artistii indragiti ai ai Operei Comice Pentru Copii: Oana Serban, Roberta Enisor, Lucia Racoveanu, Jennifer Dumitrascu, Andrei Lazar, Bogdan Serban, Levente Ambrus, Andrei Rosu, alaturi de compania de balet a teatrului.

Mai multe detalii despre productiile Operei Comice pentru Copii pe site-ul operacomica.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com