Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ion Caramitru si Horatiu Malaele, pentru prima oara impreuna pe scena

Duminica, 27 Noiembrie 2011, ora 14:48
2338 citiri
Ion Caramitru si Horatiu Malaele, pentru prima oara impreuna pe scena

Actorii Ion Caramitru si Horatiu Malaele vor urca in preajma Craciunului pe scena, pentru prima data impreuna, pentru un spectacol de improvizatie, plin de sensibilitate, profunzime si umor, in spectacolul "Caramitru-Malaele, un Craciun si doua stele", care va avea loc marti, 20 decembrie, de la ora 20,00, in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, spectacolul-improvizatie, ajuns la a treia editie, anunta cateva momente bune de umor, in conditiile unui dialog pe teme diferite din care nu vor lipsi momente de poezie, experiente din teatru sau personale ale celor doi mari artisti, parteneri de discutie.

"O intalnire memorabila. Actori celebri si regizori afirmati, partenerii de dialog au in comun, dincolo de pasiunea pentru teatru, mult farmec, forta si o naturalete ce le-a adus intotdeauna admiratori si ropote de aplauze. Pot face din orice intalnire una memorabila, iar o discutie libera poate fi oricand o lectie de teatru si o lectie de viata. Au o afinitate comuna catre versuri, sunt amandoi mari cercetatori intr-ale poeziei, un teritoriu sensibil in care se ascund multe virtuti scenice, teatrale, pe langa multe dintre virtutile sufletului. (...)

In linistea din preajma Craciunului, eleganta unei conversatii intre doi prieteni ar putea insemna o portie considerabila de ras sanatos sau ar putea aprinde o candela cu miros de brad, care sa lumineze in suflet pana departe", se mai arata in comunicatul citat.

Biletele costa intre 30 si 300 de lei, in functie de categorie, si se gasesc la casieria Teatrului National din Bucuresti, la Sala Palatului, la Palatul Copiilor, in Unirea Shopping Center, librariile Adevarul, libraria Mihai Eminescu si online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si pe www.bilete.ro sau in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Caramitru Malaele spectacol teatru , #teatre