Hai la teatru cu Cristina Cioran: Cinci femei de tranzitie

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 16:54 4804 citiri
Foto: Arhiva personala

E frig, n-ai da afara nici un caine. Insa merita sa iesi din casa pentru o piesa buna de teatru. Actrita Cristina Cioran recomanda cititorilor Ziare.com piesa "Cinci femei de tranzitie", de Rodica Popescu Bitanescu, ce poate fi vazuta la TNB, Sala Pictura, de la orele 20.00, vineri, 28 noiembrie.

De 25 de ani suntem in tranzitie. Am trecut prin tranzitia de la communism la democratie, am trecut de la prima democratie la a doua si asa mai departe, pana astazi, cand ne anunta toata lumea ca suntem din nou in tranzitie... nu stim de aceasta data catre ce!

Asa ca, pentru saptamana aceasta va recomand "5 Femei de Tranzitie", de Rodica Popescu Bitanescu.

Pentru cine este interesat acesta este un spectacol care se joaca de 11 ani si este la fel de bun, adevarat si autentic ca in ziua premierei.

Hai la film cu Cristina Cioran: Punct si de la capat

Rodica Popescu Bitanescu este un artist complet, este autoare, regizor si actor in acest spectacol si va rog sa ma credeti ca este senzationala.

Atunci cand lucra la aceasta piesa mi-a marturisit ca si-a dorit sa creeze un spectacol din necesitate. Necesitatea de a juca un rol adevarat si actual si fix asta a reusit.

Aceasta piesa de teatru surprinde si cuprinde conflictul omenesc, raspunsurile la intrebarile existentiale, cu ajutorul unor dialoguri simple, conflicte obisnuite, destainuiri tulburatoare.

Despre prietenie se spune ca este un lucru mare; asa este! In "5 femei de tranzitie" veti regasi cu siguranta o mama, o prietena, o matusa, o bunica, o cunostinta si veti savura aceasta bucatica de viata cu maaare placere.

Secretele, frustrarile, suferintele, adevarurile ni se dezvaluie la un paharel de palinca.

Un spectacol care starneste rasul, rasul cu pofta, rasul amar... amintiri si ganduri placate!

Cristina Cioran

"Cinci femei de tranzitie"

de Rodica Popescu Bitanescu

Regia: Rodica Popescu Bitanescu

Cu: Rodica Popescu Bitanescu

Giliola Motoi

Magdalena Cernat

Tania Popa

Vivian Alivizache

Iuliana Calinescu

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com