Hai la teatru cu Cristina Cioran: "6 din 49"

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 16:34
2982 citiri
Hai la teatru cu Cristina Cioran: "6 din 49"
Foto: Facebook/Cristina Cioran

Actrita Cristina Cioran, fosta vedeta Kanal D, recomanda saptamanal cititorilor Ziare.com o piesa de teatru, un film, concert sau alt eveniment, o idee de a petrece timpul liber cu folos.

Cristina Cioran, despre plecarea de la Kanal D, rating, fantomele din dulap si casatorie - Interviu

Am primit invitatia de a va recomanda cate ceva din lumea spectacolului, fie ca e vorba de teatru, concert, film sau eveniment.

Astazi va propun o piesa de teatru foarte simpatica, o comedie actuala, doua personaje in care ne vom regasi cu siguranta, indiferent cine suntem, de unde suntem si unde traiam: "6 din 49" de Spiro Gyorgy, regia Alexandru Maftei, distributia: Dana Voicu, Liviu Cheloiu.

De cate ori nu ne am gandit ca vom castiga la loto? Recunosc, joc la cateva saptamani pentru ca... nu-i asa, nu se stie. Am nimerit doar trei numere, asa ca nu am avut niciun castig... se spune ca daca nu am norc la bani, am noroc in dragoste.

M-am gandit de foarte multe ori ce as face cu milioane de euro... visuri frumoase... De cate ori nu am jucat, atat eu, cat si voi, cu gandul ca vom avea milioane de euro sa facem ce vrem cu ei?

Cred ca marea majoritate si-a imaginat, intr-un moment existential al vietii, ca ar castiga la Loto si ca asa ar putea rezolva toate problemele, nu numai pe ale sale, dar si pe cele ale prietenilor, familiei.

Eu, una, m-as plimba, mi-as cumpara proprietati, as merge in cele mai interesante locuri din lume... hai ca mi-au luat mintile gandurile.

Piesa "6 din 49" de la Teatrul de Arta prezinta un cuplu care tocmai ce a castigat o suma colosala, o avere, banii care iti pot salva viata.

Familia in care apar acesti bani este o familie saraca: doi oameni amarati care poarta grija zilei de maine si care, desi joaca la loto, nu s-au asteptat chiar sa castige o suma colosala, 10 milioane de euro.

Ce se intampla atunci cand visul devine realitate si banii visati chiar intra in casa veti vedea daca mergeti la "6 din 49" de Spiro Gyorgy. Oare ii salveaza banii? Oare le schimba cu adevarat viata?

Comedia propusa de Alexandru Maftei readuce in discutie, printre lacrimi de resemnare, nevoia de bani a fiecaruia, reactia fiecaruia in fata banilor, muntilor de bani.

Oare banii aduc fericirea? Oare dragostea este mai importanta? Este adevarat ca banul este ochiul...? Oare poate supravietui un sentiment sincer intr-o lume in care banii au o importanta majora? Oare poti cumpara orice?

Iata cateva intrebari la care va veti raspunde daca va aduceti consoarta sau partenerul la teatru.

"6 din 49" de Spiro Gyorgy, regia Alexandru Maftei

distributia: Dana Voicu, Liviu Cheloiu

vineri, ora 20:15

www.teatruldearta.ro

Cristina Cioran

Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a avut în ultima perioadă reacții acide despre unii candidați la Primăria Capitalei, a publicat pe rețelele sociale un text surprinzător, în care...
#Cristina Cioran recenzie teatru, #6 din 49 piesa teatru, #piese teatru recomandate Cristina Cioran, #Cristina Cioran teatru film , #filme