Hai la film, cu Cristina Cioran: Un fel de Hangover cu femei (Video)

Duminica, 31 Ianuarie 2016, ora 06:12 4120 citiri
Foto: Arhiva personala/Cristina Cioran

Inainte de Revolutie, cam cu un an, "ne-a demolat". Mai exact, au demolat casa bunicilor, ca sa faca blocuri. Mare oftica pe noi, nepotii, acel loc fiind cuibusorul nostru de nebunii. Aveam cam 12 ani, deci... tupeu maxim.

Dupa ce s-au mutat bunicii de acolo, noi, cei 4 muschetari, am plecat in explorare. Nu am vrut sa ne distrugem casa, chiar daca urmau sa o demoleze, in schimb am decis sa facem asta la vecini. Asa ca, ne-am cocotat pe acoperis si am sarit in curtea vecina.

Am spart toate sticlele gasite, am spart toate geamurile, am distrus tot ce am putut distruge... De ce? Din razbunare ca ne-au luat cel mai frumos loc al copilariei. Suntem ok acum...: )

Asa si in "Sisters", un film care, dupa cum a inceput, mai aveam putin si plecam din sala. Apoi s-a dovedit a fi chiar dragut; au fost faze la care chiar am ras si momente care chiar mi-au placut. Desigur ca au fost si faze... prea... pentru gustul meu...

Hai la film, cu Cristina Cioran Imi era dor sa rad asa! (Video)

In film, doua surori decid sa faca o petrecere in casa parintilor, care s-a vandut deja. Trimit invitatii tuturor oamenilor pe care ii cunosteau cand erau in liceu, oameni care nu mai sunt ce-au fost - ceea ce poate insemna ori mai bine, ori mai rau.

Petrecerea o ia razna, asa cum banuiti, ba poate chiar mai rau decat banuiti.

Hai la film, cu Cristina Cioran: Un film fantasy, ce merita vazut in 3D (Video)

In film exista tot ce trebuie: de la parinti la fosti, la viitori, bineinteles invidiosi si "hateri".

Un film extrem de comercial, care, daca nu te amuza, incearca sa stoarca macar un zambet de la tine, intinzand coarda cat se poate de tare...

Sincer, nu l-as vedea a doua oara, dar e un gen.

Intrebarea mea: te-ai intors vreodata in timp? Te-ai gandit vreodata ce-ar fi daca acum ai fi din nou la liceu? Te-ai comporta la fel? Ai fi la fel de... copilaros? Daca nu ti-ai mai vazut fostii colegi de 20 de ani, ii iei de unde i-ai lasat?

Cristina Cioran

"Sisters"

Cu: Tina Fey, Amy Poehler

Regie: Jason Moore

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News