Hai la film, cu Cristina Cioran: Mama, ce zi!

Sambata, 14 Mai 2016, ora 09:56 4596 citiri
Foto: Arhiva personala/Cristina Cioran

Stiu sigur ca cel putin o data pe saptamana strigi: "Mama, ce zi am avut! Da, am stat jumatate de zi in trafic, cealalta zi la birou"... sau: "'juma de zi la scoala, cealalta jumatate la piata" etc.

De cate ori nu ai vrea sa treaca mai repede ziua, ca sa vina una noua, sa te faci ca nimic nu s-a intamplat? Mie mi se intampla foarte des. Ce am observat, insa, este ca de la un timp nu ma mai stresez. Deloc. Si nu e rau!

Pana acum ceva vreme, daca nu iesea ceva, ma biciuiam teribil, imi faceam procese de constiinta... Acum trag aer in piept si gata. O iau de la capat. Si stiu ca ma asteapta la fiecare colt cate o surpriza... placuta sau nu...

Iti plac surprizele? Iti place sa faci surprize? Ce ar fi daca te-ai trezi cu o "surpriza" pe cap, ceva sau cineva la care nu te astepti sa-ti faca o vizita? Mai ales daca nu stie multe lucruri despre tine...

Vrei sa o iei de la capat? Crezi ca poti trece peste drama vietii tale? Mai ales daca ai si copii?

Ai divortat si fostul sot are pe altcineva?

Iti cauti mama si nu stii cum va reactiona cand te va cunoaste?

"Mama, ce zi!"... "Mother's Day", in cinematografele din Romania "Mama, ce zi!", este o comedie spumoasa despre oameni ca noi, care au probleme si bucurii ca noi, in context american.

Hai la seriale cu Cristina Cioran: Modern family, o comedie de urmarit cu sotul

Imi place la nebunie distributia: Julia Roberts, Jenifer Aniston, Kate Hudson. Super comedie, la care desigur ca am si plans putin, ca nu se poate altfel (rade).

Am fost la avanpremiera si mi-a placut foarte tare; as vrea sa vad filmul si cu mama, pentru ca stiu ca i-ar placea.

Hai la film, cu Cristina Cioran: Nunta a la grec 2

Optimismul americanesc este molipsitor si asta e un lucru foarte fain, cel putin pentru mine - acesta este un motiv pentru care imi plac mult filmele lor.

Cristina Cioran

Mother's Day

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News