Hai la film cu Cristina Cioran: Haos de Craciun - o comedie siropoasa, dar buna! (Video)

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 08:44
4389 citiri
Hai la film cu Cristina Cioran: Haos de Craciun - o comedie siropoasa, dar buna! (Video)
Foto: Arhiva personala/Cristina Cioran

Mai este foarte putin pana la Craciun, dar si mai putin pana la prima ninsoare si abia astept sa ma joc in zapada, sa fac un om de zapada, sa patinez, sa schiez.

Perioada Sarbatorilor ne face sa ne gandim cu nostalgie la copilarie, la sarbatorile petrecute in familie, cand eram mici, la intamplarile haioase din acea perioada, la bradul minunat si mai ales la cadouri. Dar, hai sa recunoastem, si la filmele de sezon.

Mie imi plac foarte mult filmele care apar in perioada Craciunului, asa ca va propun pentru aceasta saptamana "Haos de Craciun" (Love the Coopers), titlul original, film distribuit de Freeman Enterteinement, acum in cinematografe.

Distributia este grozava; in film joaca Diane Keaton, Ema Stone, Marisa Tomei, John Goodman.

Comedia este foarte buna, nu am mai ras demult asa, mi-a placut tare mult. Filmul nu este insa recomandat celor care evita filmele siropoase, pentru ca are niste "sirop", in unele parti un pic cam mult... Cu toate astea, mie mi-a placut.

Hai la filme de weekend cu Cristina Cioran: Ce sa vezi cand esti trist sau ti-e dor de cei dragi (Video)

Filmul reda viata tumultoasa a unei familii care vrea sau, mai bine zis, nu vrea sa se revada de Craciun, traditie care, in loc sa ii apropie pe membri, mai mult ii intoarce unul impotriva celuilalt. Fiind un film pur american, intamplarile si neprevazutul joaca un rol important in desfasurarea actiunii.

De departe cel mai simpatic personaj este cainele, vocea fiind a lui Steve Martin.

Desi este cam siropos, in personaje se poate regasi oricine, problemele fiind ale fiecaruia: de la pierderea jobului pana la singuratate de Sarbatori. Cu siguranta te regasesti intr-o tabara.

Craciunul este despre iubire, despre familie, despre lucrurile frumoase din viata noastra, dar si despre iertare, regasire si recunostinta.

Ce poate fi mai frumos decat sa iti reunesti familia de Craciun... chiar si pe Skype? Impreuna sa fim!

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Haos de Craciun, #Love the Coopers recenzii, #Cristina Cioran filme, #Cristina Cioran recomandari timp liber, #filme de Craciun , #filme