Paradisul pofticioșilor, într-un parc din București. Festivalul gurmanzilor se desfășoară în acest week-end FOTO

Vineri, 27 August 2021, ora 23:53
17674 citiri
Paradisul pofticioșilor, într-un parc din București. Festivalul gurmanzilor se desfășoară în acest week-end FOTO
Organizatorii au pregătit preparate tradiționale FOTO Gurmand Fest

Bucureștenii care rămân în oraș în weekend au la dispoziție o serie de activități culturale și recreative.

Cinema în aer liber, activități sportive, ateliere pentru copii sau spectacole de improvizație, organizate de Asociația română pentru cultură, educație și sport, sunt doar câteva dintre activități.

Cei care vor să se plimbe și să mănânce, pot participa la Gurmand Fest, în Parcul IOR.

Festivalul se desfășoară de vineri, 27 august, până duminică, 29 august.

Organizatorii au pregătit preparate tradiționale.

„Preparate și specialități culinare din diferite colțuri ale țării, Purceluș rotisat la cuptor, Cotlete de miel la tavă, Pastramă de berbecuț, Sărmăluțe muntenești, Pulpă de rață pe varză, Pastramă de curcan, Costițe de porc marinate, Tochitură muntenească, Jambon de porc, Ciolan de porc, Carne la cazan, Cârnați de casă, Cârnați de oaie, Preparate din Pește - Rondele de crap, scrumbie, hamsie și multe alte preparate proaspete și fragede gătite în fața gurmanzilor și pofticioșilor.

Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă la GURMAND FEST și vă asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos, așa că ia-i cu tine pe toți cei dragi și hai sã ne vedem și revedem timp de 3 zile la GURMAND FEST în Parcul IOR din sector 3 București, de vineri până duminică, unde vestiți bucătari ne vor intriga papilele gustative cu preparate care nu pot fi refuzate”, transmit organizatorii festivalului.

Din meniu nu lipsesc deserturile.

„Tot aici veti avea parte de deserturi savuroase, înghețată artizanală, înghețată de casă, cheesecake, plăcinte și prăjituri delicioase de fructe, dulcețuri și gemuri de cireșe și de vișine, papanași și plăcinte cu dulcețuri fine și proaspete, veți putea gusta din vestitele plăcinte muntenești, veritabilele poale-n brâu moldovenești, plăcinte dobrogene cu brânză, plăcinte și prăjituri cu fructe de sezon și alte delicii, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale și gătite după cele mai vechi rețete tradiționale.

Meșterii populari vor veni și ei la festival, cu cele mai frumoase cadouri și exponate lucrate manual cu multă măiestrie, îi cu motive tradiţionale, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiționale”, se mai arată în sursa citată.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#festival, #Bucuresti, #Parcul IOR , #stiri timp liber